Manisa için kuvvetli sağanak yağış uyarısı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2021 - 16:47, Güncelleme: 01.02.2021 - 16:47
 

Manisa için kuvvetli sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Manisa merkez ve 4 ilçesi için bu akşamdan itibaren kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinden sonra Kıyı Ege'de görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Manisa’nın merkez ve kuzeybatısında Saruhanlı, Akhisar, Soma ve Kırkağaç ilçelerinde kuvvetli (20-50 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi. Kuvvetli sağanak yağışların bu akşam 22.00'de başlayıp 2 Şubat gecesine kadar devam edeceği bildirildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Manisa merkez ve 4 ilçesi için bu akşamdan itibaren kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinden sonra Kıyı Ege'de görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Manisa’nın merkez ve kuzeybatısında Saruhanlı, Akhisar, Soma ve Kırkağaç ilçelerinde kuvvetli (20-50 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.

Kuvvetli sağanak yağışların bu akşam 22.00'de başlayıp 2 Şubat gecesine kadar devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.