MANİSA ŞEHİDİNİ UĞURLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2019 - 18:00, Güncelleme: 11.10.2019 - 18:00
 

MANİSA ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasının ardından Tel Abyad kentine sınır olan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine havan mermisi düşmesi sonucu şehit olan Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş (31), memleketi Salihli'de düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Tel Abyad kentine sınır olan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine düşen havan mermisinin şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu şehit olan Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş, Salihli’de düzenlenen askeri törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. SON KEZ BABA OCAĞINA GÖTÜRÜLEREK HELALLİK İSTENDİ Şehit Güneş’in Türk Bayrağı’na sarılı tabutu, Şanlıurfa’da düzenlenen törenin ardından hava yolu ile önce Akhisar ilçesindeki hava alanına, buradan da karayolu ile Salihli ilçesine getirildi. Şehidin cenazesi son kez baba ocağına götürülerek helallik istendi. Güneş, Salihli’nin Hamidiye Camisinde İkindi Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Mezarlığı’na defnedildi. TÜM MANİSA PROTOKOLÜ ORADAYDI Cenaze namazına Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, Semra Kıvırcık, İsmail Bilen, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, oda ve dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İLK GÖREV YERİYDİ Salihli’de Milli Eğitim’den emekli olan Süleyman Güneş ve emekli Hemşire Zekiye Güneş çiftinin çocukları olan Vergi Dairesi Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş, yaklaşık 2 yıl önce KPSS'yi kazanarak, Şanlıurfa Merkez Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne atandı. Güneş, 1 yıl önce ise geçici görevlendirmeyle Akçakele Vergi Dairesi Müdürlüğü'nde çalışmaya başladı. AİLESİ GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİ Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş’in cenaze töreninde baba Süleyman Güneş ve anne Zekiye Güneş ile kız kardeşi Cansu Güneş güçlükle ayakta durabildi. Güneş ailesini protokol üyeleri ve yakınları teselli etti. ALBAYRAK YALNIZ BIRAKMADI Cenaze törenine katılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, tören sonrası şehidin naaşının taşındığı cenaze arabasına binerek baba Süleyman Güneş’i teselli etti.
Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasının ardından Tel Abyad kentine sınır olan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine havan mermisi düşmesi sonucu şehit olan Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş (31), memleketi Salihli'de düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Tel Abyad kentine sınır olan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine düşen havan mermisinin şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu şehit olan Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş, Salihli’de düzenlenen askeri törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

SON KEZ BABA OCAĞINA GÖTÜRÜLEREK HELALLİK İSTENDİ

Şehit Güneş’in Türk Bayrağı’na sarılı tabutu, Şanlıurfa’da düzenlenen törenin ardından hava yolu ile önce Akhisar ilçesindeki hava alanına, buradan da karayolu ile Salihli ilçesine getirildi. Şehidin cenazesi son kez baba ocağına götürülerek helallik istendi. Güneş, Salihli’nin Hamidiye Camisinde İkindi Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Mezarlığı’na defnedildi.

TÜM MANİSA PROTOKOLÜ ORADAYDI


Cenaze namazına Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, Semra Kıvırcık, İsmail Bilen, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, oda ve dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İLK GÖREV YERİYDİ


Salihli’de Milli Eğitim’den emekli olan Süleyman Güneş ve emekli Hemşire Zekiye Güneş çiftinin çocukları olan Vergi Dairesi Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş, yaklaşık 2 yıl önce KPSS'yi kazanarak, Şanlıurfa Merkez Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne atandı. Güneş, 1 yıl önce ise geçici görevlendirmeyle Akçakele Vergi Dairesi Müdürlüğü'nde çalışmaya başladı.

AİLESİ GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİ


Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş’in cenaze töreninde baba Süleyman Güneş ve anne Zekiye Güneş ile kız kardeşi Cansu Güneş güçlükle ayakta durabildi. Güneş ailesini protokol üyeleri ve yakınları teselli etti.

ALBAYRAK YALNIZ BIRAKMADI


Cenaze törenine katılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, tören sonrası şehidin naaşının taşındığı cenaze arabasına binerek baba Süleyman Güneş’i teselli etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.