MANİSA’DA KALİTELİ SUYUN ADRESİ: KARDELEN SU SİNEM TİCARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2022 - 16:25, Güncelleme: 17.01.2022 - 16:25
 

MANİSA’DA KALİTELİ SUYUN ADRESİ: KARDELEN SU SİNEM TİCARET

Alüminyum içermemesi nedeniyle diğer sulara nazaran insan sağlığı açısından öne çıkan Türkiye’nin en güvenilir sularından Kardelen Su, Sinem Ticaret bünyesinde Manisalılara sunuluyor. Kardelen Su, TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi alan Türkiye'nin İlk su markası olarak da öne çıkıyor.
2020 yılının haziran ayından beri Manisa’da faaliyet gösteren Kardelen Su Sinem Ticaret, Sakarya’nın en yüksek dağından, kimyasal ve biyolojik kirlenmelerden uzak olan Kerem Ali Dağları’nın zirvesindeki suları Manisalılarla buluşturuyor. Ege Bölge Distribütörü Kardelen Su Sinem Ticaret Müdürü Ercan Babadağ, “Biz Sinem Ticaret olarak faaliyete başlarken Kardelen Su’yun Ege Bölge Distribütörü olarak faaliyete başladık. Tüm Ege Bölgesi’ne bayilikler veriliyor” dedi. İYİ BİR SU NASIL OLMALI? İyi bir suda olması gereken özellikleri anlatan Babadağ, “İyi bir suyun pH’ı 7.5 - 8.5 arasında olmalıdır. Kalsiyum miktarı uygun olmalıdır. Doğal mineralli su olmalıdır” şeklinde konuştu. KALİTELİ DOĞAL MİNARELLİ SU Kardelen Su olarak Manisalılara sundukları kaliteden söz eden Babadağ, “Kardelen Su, kaliteli doğal mineralli sudur. Kaynak suyu değildir. 6.500 m2 kapalı, 25.000 m2 açık alan üzerinde kurulan fabrikasında el değmeden şişelenmektedir. pH’ı 8.30 alkalidir. Mineral bakımından zengin içerikli, yüksek kalsiyum magnezyum ve bikarbonat bulunur.” 19 LT SU ALANA 2 ADET 0,5 LT SU HEDİYE Kardelen Su Sinem Ticaret olarak Manisalılara özel kampanya yaptıklarını belirten Babadağ, 19 Lt damacana su alana, 2 adet 0.5 Lt’lik su hediye verdiklerini kaydetti. SİPARİŞ HATTI Ege Bölge Distribütörü Kardelen Su Sinem Ticaret Müdürü Ercan Babadağ, son olarak sipariş hattını ve hangi ilçelere sipariş götürdüklerimi şu sözlerle aktardı; “Vatandaşlarımız, (0 236) 302 3 302 ve 0 535 942 25 52 numaralı telefondan bizlere sipariş verebilir.  Merkezdeki Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerine servisimiz var” dedi.
Alüminyum içermemesi nedeniyle diğer sulara nazaran insan sağlığı açısından öne çıkan Türkiye’nin en güvenilir sularından Kardelen Su, Sinem Ticaret bünyesinde Manisalılara sunuluyor. Kardelen Su, TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi alan Türkiye'nin İlk su markası olarak da öne çıkıyor.

2020 yılının haziran ayından beri Manisa’da faaliyet gösteren Kardelen Su Sinem Ticaret, Sakarya’nın en yüksek dağından, kimyasal ve biyolojik kirlenmelerden uzak olan Kerem Ali Dağları’nın zirvesindeki suları Manisalılarla buluşturuyor. Ege Bölge Distribütörü Kardelen Su Sinem Ticaret Müdürü Ercan Babadağ, “Biz Sinem Ticaret olarak faaliyete başlarken Kardelen Su’yun Ege Bölge Distribütörü olarak faaliyete başladık. Tüm Ege Bölgesi’ne bayilikler veriliyor” dedi.

İYİ BİR SU NASIL OLMALI?

İyi bir suda olması gereken özellikleri anlatan Babadağ, “İyi bir suyun pH’ı 7.5 - 8.5 arasında olmalıdır. Kalsiyum miktarı uygun olmalıdır. Doğal mineralli su olmalıdır” şeklinde konuştu.

KALİTELİ DOĞAL MİNARELLİ SU

Kardelen Su olarak Manisalılara sundukları kaliteden söz eden Babadağ, “Kardelen Su, kaliteli doğal mineralli sudur. Kaynak suyu değildir. 6.500 m2 kapalı, 25.000 m2 açık alan üzerinde kurulan fabrikasında el değmeden şişelenmektedir. pH’ı 8.30 alkalidir. Mineral bakımından zengin içerikli, yüksek kalsiyum magnezyum ve bikarbonat bulunur.”

19 LT SU ALANA 2 ADET 0,5 LT SU HEDİYE

Kardelen Su Sinem Ticaret olarak Manisalılara özel kampanya yaptıklarını belirten Babadağ, 19 Lt damacana su alana, 2 adet 0.5 Lt’lik su hediye verdiklerini kaydetti.

SİPARİŞ HATTI

Ege Bölge Distribütörü Kardelen Su Sinem Ticaret Müdürü Ercan Babadağ, son olarak sipariş hattını ve hangi ilçelere sipariş götürdüklerimi şu sözlerle aktardı; “Vatandaşlarımız, (0 236) 302 3 302 ve 0 535 942 25 52 numaralı telefondan bizlere sipariş verebilir.  Merkezdeki Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerine servisimiz var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.