MASKİ MURADİYE’DE ALTYAPI DÖNÜŞÜMÜ YAPIYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2017 - 11:23, Güncelleme: 28.08.2017 - 11:23
 

MASKİ MURADİYE’DE ALTYAPI DÖNÜŞÜMÜ YAPIYOR

MASKİ Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi başta olmak üzere; Yağcılar mahallesine kanalizasyon hattı ve ihtiyaç duyulan caddelere de yağmursuyu hattı döşeyecek. Uzunburun, Karaali, Evrenos mahalleleri ile TOKİ ve Akgedik mevkileri ve Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü’nün olduğu bölgeye döşenecek atıksuların; toplayıcı ve kollektör hattı kesin projesi için de çalışmalar devam ediyor. Faaliyet yürütülecek noktalara 180 kilometre hat döşenecek.
MASKİ’nin Kurban Bayramı tatili öncesi Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, başkanlığında gerçekleştirildi. İl genelinde hayata geçirilen ve planlanan projelerin değerlendirildiği toplantının gündem maddelerinden biri de Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde yaşanacak altyapı dönüşümü oldu. Başkan Ergün, İller Bankası ile ortak yürütülen ve artık son aşamaya gelinen proje ile ilgili bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu. MURADİYE ATIKSU ARITMA TESİSİ İÇİN PLANLAMA SÜRECİ SÜRÜYOR MASKİ Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi başta olmak üzere; Yağcılar mahallesine kanalizasyon hattı ve ihtiyaç duyulan caddelere de yağmursuyu hattı döşeyecek. Uzunburun, Karaali,Evrenos mahalleleri ile TOKİ veAkgedik mevkileri ve Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü’nün olduğu bölgeye döşenecek atıksuların toplayıcı ve kollektör hattı kesin projesi için de çalışmalar devam ediyor. Faaliyet yürütülecek noktalara 180 kilometre hat döşenecek. Muradiye Mahallesi ve Akgedik ileTOKİ mevkilerinin içme suyu şebekesinin kesin projesi kapsamında ise İller Bankası yetkilileri ile 2. etap çalışmaları başlayarak proje onay aşamasına yaklaştı. Ayrıca, Muradiye Mahallesi’nde inşa edilmesi düşünülen atıksu arıtma tesisi için de planlama süreci sürüyor. PROJELER MURADİYE HALKINA ANLATILDI MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yönetim Kurulu toplantısının ardından Muradiye Mahallesi’ni ziyaret etti. Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay’ın eşlik ettiği ziyarette, Muradiye Mahalle Muhtarı EyüphanAykıran, Evrenos Mahalle Muhtarı Osman Hayri Şensoy ve mahalle sakinleri ile istişarelerde bulunuldu. Proje üzerinden mahallede yapılacak çalışmalar vatandaşlara anlatıldı.  “ESKİ HATLAR İHTİYACI KARŞILAYAMAZ DURUMA GELDİ” Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesinde yapacakları içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinin artık sona yaklaştığını ifade ederek, “Muradiye Mahallesi’nde artan nüfus ve yüksek katlı binalar sebebiyle eski hatlar, ihtiyacı karşılayamaz duruma geldi. Bu durumu ortadan kaldırmak için başlattığımız proje çalışmaları hızlı bir şekilde ilerleyerek son aşamaya geldi. Allah’ın izniyle bir an evvel yapım işine başlayıp, vatandaşlarımızı yıllardır bekledikleri sağlıklı altyapıya kavuşturacağız.” dedi.    
MASKİ Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi başta olmak üzere; Yağcılar mahallesine kanalizasyon hattı ve ihtiyaç duyulan caddelere de yağmursuyu hattı döşeyecek. Uzunburun, Karaali, Evrenos mahalleleri ile TOKİ ve Akgedik mevkileri ve Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü’nün olduğu bölgeye döşenecek atıksuların; toplayıcı ve kollektör hattı kesin projesi için de çalışmalar devam ediyor. Faaliyet yürütülecek noktalara 180 kilometre hat döşenecek.

MASKİ’nin Kurban Bayramı tatili öncesi Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, başkanlığında gerçekleştirildi. İl genelinde hayata geçirilen ve planlanan projelerin değerlendirildiği toplantının gündem maddelerinden biri de Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde yaşanacak altyapı dönüşümü oldu. Başkan Ergün, İller Bankası ile ortak yürütülen ve artık son aşamaya gelinen proje ile ilgili bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.

MURADİYE ATIKSU ARITMA TESİSİ İÇİN PLANLAMA SÜRECİ SÜRÜYOR
MASKİ Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi başta olmak üzere; Yağcılar mahallesine kanalizasyon hattı ve ihtiyaç duyulan caddelere de yağmursuyu hattı döşeyecek. Uzunburun, Karaali,Evrenos mahalleleri ile TOKİ veAkgedik mevkileri ve Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü’nün olduğu bölgeye döşenecek atıksuların toplayıcı ve kollektör hattı kesin projesi için de çalışmalar devam ediyor. Faaliyet yürütülecek noktalara 180 kilometre hat döşenecek. Muradiye Mahallesi ve Akgedik ileTOKİ mevkilerinin içme suyu şebekesinin kesin projesi kapsamında ise İller Bankası yetkilileri ile 2. etap çalışmaları başlayarak proje onay aşamasına yaklaştı. Ayrıca, Muradiye Mahallesi’nde inşa edilmesi düşünülen atıksu arıtma tesisi için de planlama süreci sürüyor.



PROJELER MURADİYE HALKINA ANLATILDI
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yönetim Kurulu toplantısının ardından Muradiye Mahallesi’ni ziyaret etti. Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay’ın eşlik ettiği ziyarette, Muradiye Mahalle Muhtarı EyüphanAykıran, Evrenos Mahalle Muhtarı Osman Hayri Şensoy ve mahalle sakinleri ile istişarelerde bulunuldu. Proje üzerinden mahallede yapılacak çalışmalar vatandaşlara anlatıldı.



 “ESKİ HATLAR İHTİYACI KARŞILAYAMAZ DURUMA GELDİ”
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesinde yapacakları içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinin artık sona yaklaştığını ifade ederek, “Muradiye Mahallesi’nde artan nüfus ve yüksek katlı binalar sebebiyle eski hatlar, ihtiyacı karşılayamaz duruma geldi. Bu durumu ortadan kaldırmak için başlattığımız proje çalışmaları hızlı bir şekilde ilerleyerek son aşamaya geldi. Allah’ın izniyle bir an evvel yapım işine başlayıp, vatandaşlarımızı yıllardır bekledikleri sağlıklı altyapıya kavuşturacağız.” dedi.  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.