MASKİ Yatırımları İle Adeta Manisa’yı Yeniden İnşa Ediyor

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2022 - 15:46, Güncelleme: 25.01.2022 - 15:46
 

MASKİ Yatırımları İle Adeta Manisa’yı Yeniden İnşa Ediyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Gökçeköy (Bektaşlar) Mahallesinde prefabrik içme suyu deposu ve yine prefabrik foseptik montajı yaptı. Mahalle Muhtarı Süleyman Babacan da, “Cengiz Başkanımız Manisa’mıza adeta çağ atlatıyor” dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Salihli’nin Gökçeköy Mahallesinde 50 tonluk prefabrik içme suyu deposu ile 750 kişilik foseptik imalatı yapıldı. Mahallede içme suyu ve kanalizasyon ana şebeke hattı döşeme çalışması da devam ediyor. “Cengiz Başkan Manisa’mıza adeta çağ atlatıyor” Mahalle Muhtarı Süleyman Babacan, “Yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Altyapımız yenileniyor. İçme suyu deposu montajımız da yapıldı. Mevcut depomuzun da bakım-onarımı yapılmıştı. Yeni depomuzdan mahallemizin bağlısı olan 2 sokağa sağlıklı bir şekilde su ulaştırılacak. Daha sağlıklı bir çevre için foseptik kurulumu da yapıldı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Başkanımızın yaptıkları yapacaklarının adeta teminatı. Cengiz Başkanımız Manisa’mıza adeta çağ atlatıyor” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Gökçeköy (Bektaşlar) Mahallesinde prefabrik içme suyu deposu ve yine prefabrik foseptik montajı yaptı. Mahalle Muhtarı Süleyman Babacan da, “Cengiz Başkanımız Manisa’mıza adeta çağ atlatıyor” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Salihli’nin Gökçeköy Mahallesinde 50 tonluk prefabrik içme suyu deposu ile 750 kişilik foseptik imalatı yapıldı. Mahallede içme suyu ve kanalizasyon ana şebeke hattı döşeme çalışması da devam ediyor.

“Cengiz Başkan Manisa’mıza adeta çağ atlatıyor”

Mahalle Muhtarı Süleyman Babacan, “Yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Altyapımız yenileniyor. İçme suyu deposu montajımız da yapıldı. Mevcut depomuzun da bakım-onarımı yapılmıştı. Yeni depomuzdan mahallemizin bağlısı olan 2 sokağa sağlıklı bir şekilde su ulaştırılacak. Daha sağlıklı bir çevre için foseptik kurulumu da yapıldı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Başkanımızın yaptıkları yapacaklarının adeta teminatı. Cengiz Başkanımız Manisa’mıza adeta çağ atlatıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.