MUSİKİ DERNEĞİ GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2016 - 09:52, Güncelleme: 23.11.2016 - 09:52
 

MUSİKİ DERNEĞİ GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Manisa Musiki Derneği Kültür Merkezi Lale Salonu’nda Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü anma ve öğretmenler günü nedeniyle bir konser düzenledi. Geniş katılımın yaşandığı konser de duygu dolu anlar yaşandı.
Manisa Musiki Derneği Lale Salonu’nda geçtiğimiz akşam kulakların pasını sildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Başöğretmen Atatürk’ü anma programı düzenleyen Musiki Derneği seçkin bestecilerin ölümsüz eserlerini seslendirdiler. KonserNagehan Yıldız, Refik Fersan’ın ‘Acemkürdi Rüzgar Uyumuş Ay Dalıyor’ bestesi ile başladı. Solist Malik Yavaş ise; ‘Hasta Kalbimde Yanan Derdi Niçin Anlamadın?’ bestesini yaşayarak dinleyenlere hissettirdi. Saadettin Kaynak’ın  ‘Bir Rüzgardır Gelir Geçer Sanmıştım’ adlı eseri seslendiren Özcan Sınanmış ile salondan büyük alkış aldı.Hülya Tuna,Emin Coşan, Sibel Altuntaş,Ünal Arifoğulları sırasıyla besteleri seslendirdi. Manisa Musiki Derneği Başkanı Mehmet Yumrukaya ise; Avni Anıl’ın ‘Gözlerin Bir Aşk Bilmecesi Sorar Gibi’ nihavend şarkısını seslendirdi.Lale Salonu’nda düzenlenen konserin ilk bölümü Hüseyin Yazganoğlu’nun bestesi olan ‘İçimde Nice Yılların Özlemi Var’ı Avni Anıl  sonlandırdı.   ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ PARÇALAR SESLENDİRİLDİ Manisa Musiki Derneği’nin düzenlemiş olduğu gecede Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği eserler seslendirildi. Şef Tahir Kahraman tarafından oluşturulan repertuar dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.Davul eşliğinde Mustafa Gül ‘Yiğidim Aslanım’ Türküsünü, Hüseyin Özdemir ‘Havada bulut yok’ eserlerini solo olarak seslendirdi.  Konserin sonuna yaklaşılırken Müjgan Alsan misafirleri ‘Memleketim’ şarkısı ile coşturdu. Son olarak Gazi İlkokulu öğrencisi 6 yaşındaki Belinay Aşıcı ‘İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını duygulu bir şekilde okuyarak salondaki herkesi kendisine hayran bıraktı.Salihli ve İzmir Esendere TSM Koro şefleri ve ekipleri de Manisa Musiki Derneği’nin konserini izledi. Tören sonunda görkemli koroyu düzenleyenlere teşekkür edilerek,çiçek takdim edildi.Manisa Musiki Derneği tarafından düzenlenen konseri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çoban, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan , Makine Mühendisleri Odası Başkanı Hakkı Bayraktar ve eşi, Araştırmacı Yazar Bedriye Aksakal ve Atatürkçü Kadınlar Derneği toplu olarak konseri izledi.  
Manisa Musiki Derneği Kültür Merkezi Lale Salonu’nda Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü anma ve öğretmenler günü nedeniyle bir konser düzenledi. Geniş katılımın yaşandığı konser de duygu dolu anlar yaşandı.
Manisa Musiki Derneği Lale Salonu’nda geçtiğimiz akşam kulakların pasını sildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Başöğretmen Atatürk’ü anma programı düzenleyen Musiki Derneği seçkin bestecilerin ölümsüz eserlerini seslendirdiler. KonserNagehan Yıldız, Refik Fersan’ın ‘Acemkürdi Rüzgar Uyumuş Ay Dalıyor’ bestesi ile başladı. Solist Malik Yavaş ise; ‘Hasta Kalbimde Yanan Derdi Niçin Anlamadın?’ bestesini yaşayarak dinleyenlere hissettirdi. Saadettin Kaynak’ın  ‘Bir Rüzgardır Gelir Geçer Sanmıştım’ adlı eseri seslendiren Özcan Sınanmış ile salondan büyük alkış aldı.Hülya Tuna,Emin Coşan, Sibel Altuntaş,Ünal Arifoğulları sırasıyla besteleri seslendirdi. Manisa Musiki Derneği Başkanı Mehmet Yumrukaya ise; Avni Anıl’ın ‘Gözlerin Bir Aşk Bilmecesi Sorar Gibi’ nihavend şarkısını seslendirdi.Lale Salonu’nda düzenlenen konserin ilk bölümü Hüseyin Yazganoğlu’nun bestesi olan ‘İçimde Nice Yılların Özlemi Var’ı Avni Anıl  sonlandırdı.
 


ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ PARÇALAR SESLENDİRİLDİ
Manisa Musiki Derneği’nin düzenlemiş olduğu gecede Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği eserler seslendirildi. Şef Tahir Kahraman tarafından oluşturulan repertuar dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.Davul eşliğinde Mustafa Gül ‘Yiğidim Aslanım’ Türküsünü, Hüseyin Özdemir ‘Havada bulut yok’ eserlerini solo olarak seslendirdi.  Konserin sonuna yaklaşılırken Müjgan Alsan misafirleri ‘Memleketim’ şarkısı ile coşturdu. Son olarak Gazi İlkokulu öğrencisi 6 yaşındaki Belinay Aşıcı ‘İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını duygulu bir şekilde okuyarak salondaki herkesi kendisine hayran bıraktı.Salihli ve İzmir Esendere TSM Koro şefleri ve ekipleri de Manisa Musiki Derneği’nin konserini izledi. Tören sonunda görkemli koroyu düzenleyenlere teşekkür edilerek,çiçek takdim edildi.Manisa Musiki Derneği tarafından düzenlenen konseri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çoban, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan , Makine Mühendisleri Odası Başkanı Hakkı Bayraktar ve eşi, Araştırmacı Yazar Bedriye Aksakal ve Atatürkçü Kadınlar Derneği toplu olarak konseri izledi.
 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.