‘OLMAZLAR’A ALKIŞ TUFANI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2016 - 15:22, Güncelleme: 28.11.2016 - 15:22
 

‘OLMAZLAR’A ALKIŞ TUFANI

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yaklaşık 10 ay önce faaliyet göstermeye başlayan AS Yapım Oyunculuk Atölyesi, geçtiğimiz günlerde Mehmet Paşa Bedesteninde "Olmazlar" adlı tiyatro oyunu ile perde dedi.
Büyük ilgi gören oyun AS Yapımın temel oyunculuk eğitimini tamamlamış olan öğrencileri ile ve ana kadrosu ile ortak olarak sahnelendi. İnsani değerlerin değer seviyesinin düşmesini tek perde anlatan ve 3 bölümden oluşan "Olmazlar" oyunu ile salonu alkışa boğdu. Oyun Manisa halkından büyük ilgi görürken ünlü tiyatro sanatçı Ercüment Balakoğlu da genç yetenekleri bu güzel günde yalnız bırakmadı. Oyun öncesi AS Yapım'da öğrencilerle söyleşi yapıp onları oyuna motive eden Ercüment Balakoğlu oyun sonunda da çiçek takdimi için sahneye çıktığında , "Öncelik bu genç arkadaşları tek tek tebrik ediyorum, Manisa’da sanat için büyük bir adım atmışlar. Sanat çok güzel bir şey; kahvede okey oynamaktan daha güzel, ilkokullara kadar düşmüş olan uyuşturucudan daha güzel.  Gençler uyuşturucuyla uğraşacaklarına burada sanat yapıyorlar, tiyatro yapıyorlar. Eminim aileleri de onları destekliyorsunuz. Sizleri kutluyorum sağlıklı sıhhatli günler diliyorum.  Hoşçakalın, dostça kalın. Sevgisiz kalmayın, tiyatro sevgisiz kalmasın" ifadelerine yer verdi. Oyunun ardından konuşan As Yapım kurucuları Berk Aygül ve İzzet Mürsel Bucak,  yeni dönem kurs kayıtlarının devam ettiğini ve yakın zamanda Manisa’da öğrencileri ile birlikte bir sinema filmi projesi gerçekleştireceklerini açıkladı.  
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yaklaşık 10 ay önce faaliyet göstermeye başlayan AS Yapım Oyunculuk Atölyesi, geçtiğimiz günlerde Mehmet Paşa Bedesteninde "Olmazlar" adlı tiyatro oyunu ile perde dedi.
Büyük ilgi gören oyun AS Yapımın temel oyunculuk eğitimini tamamlamış olan öğrencileri ile ve ana kadrosu ile ortak olarak sahnelendi. İnsani değerlerin değer seviyesinin düşmesini tek perde anlatan ve 3 bölümden oluşan "Olmazlar" oyunu ile salonu alkışa boğdu. Oyun Manisa halkından büyük ilgi görürken ünlü tiyatro sanatçı Ercüment Balakoğlu da genç yetenekleri bu güzel günde yalnız bırakmadı.

Oyun öncesi AS Yapım'da öğrencilerle söyleşi yapıp onları oyuna motive eden Ercüment Balakoğlu oyun sonunda da çiçek takdimi için sahneye çıktığında , "Öncelik bu genç arkadaşları tek tek tebrik ediyorum, Manisa’da sanat için büyük bir adım atmışlar. Sanat çok güzel bir şey; kahvede okey oynamaktan daha güzel, ilkokullara kadar düşmüş olan uyuşturucudan daha güzel.  Gençler uyuşturucuyla uğraşacaklarına burada sanat yapıyorlar, tiyatro yapıyorlar. Eminim aileleri de onları destekliyorsunuz. Sizleri kutluyorum sağlıklı sıhhatli günler diliyorum.  Hoşçakalın, dostça kalın. Sevgisiz kalmayın, tiyatro sevgisiz kalmasın" ifadelerine yer verdi.

Oyunun ardından konuşan As Yapım kurucuları Berk Aygül ve İzzet Mürsel Bucak,  yeni dönem kurs kayıtlarının devam ettiğini ve yakın zamanda Manisa’da öğrencileri ile birlikte bir sinema filmi projesi gerçekleştireceklerini açıkladı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.