Ömürlük yuvalar aranıyor

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2020 - 14:53, Güncelleme: 03.12.2020 - 14:53
 

Ömürlük yuvalar aranıyor

Manisa’da yaşayan bir hayvan sever, her gün sokak beslemesi yaptığı canlara ömürlük yuva bulmak için girişimlerini sürdürüyor. Onun bu özel mücadelesinde Denge Gazetesi olarak destekliyor ve yuva bulma ilanlarını yayınlıyoruz. 8 aylık golden kırması kızımıza ömürlük yuva arıyoruz. Kısır ve aşıları tam. 3 aylık çoban kırması kızlarımıza ömürlük yuva arıyoruz. 4 aylık fino oğlumuza ömürlük yuva arıyoruz. Aşıları yapıldı. 8 aylık labrador kırması oğlumuza ömürlük yuva arıyoruz. Aşıları yapıldı. 8 aylık kızımız yeni kısırlaştırıldı, aşıları tam. Çok uysal ve uzun tüylü 8 aylık çoban köpeği kızımıza ömürlük yuva arıyoruz. Aşıları yapıldı ve kısırlaştırıldı. İrtibat ve bilgi için : 0 505 567 84 26

Manisa’da yaşayan bir hayvan sever, her gün sokak beslemesi yaptığı canlara ömürlük yuva bulmak için girişimlerini sürdürüyor. Onun bu özel mücadelesinde Denge Gazetesi olarak destekliyor ve yuva bulma ilanlarını yayınlıyoruz.

8 aylık golden kırması kızımıza ömürlük yuva arıyoruz. Kısır ve aşıları tam.

3 aylık çoban kırması kızlarımıza ömürlük yuva arıyoruz.

4 aylık fino oğlumuza ömürlük yuva arıyoruz. Aşıları yapıldı.

8 aylık labrador kırması oğlumuza ömürlük yuva arıyoruz. Aşıları yapıldı.

8 aylık kızımız yeni kısırlaştırıldı, aşıları tam. Çok uysal ve uzun tüylü

8 aylık çoban köpeği kızımıza ömürlük yuva arıyoruz. Aşıları yapıldı ve kısırlaştırıldı.

İrtibat ve bilgi için : 0 505 567 84 26

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.