OSB’DE ACİL DURUM EKİPLERİ KIYASIYA YARIŞTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2019 - 18:47, Güncelleme: 01.10.2019 - 18:47
 

OSB’DE ACİL DURUM EKİPLERİ KIYASIYA YARIŞTI

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların acil durum ekiplerinin iletişiminin gelişmesi ve acil durumlarda müdahale uygulama örneklerinin paylaşılması amacıyla “Acil Durum Ekipleri Yarışıyor” konulu renkli bir yarışma düzenlendi.  
Manisa OSB Yangın Tatbikat Alanında düzenlenen yarışmada Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren 9 firmanın acil müdahale ekibi kıyasıya yarıştı. Yarışma, hortum serme ve toplama, yangından koruyucu teçhizat ve hortumu ile hedef vurma, yangın söndürme cihazı kullanımı, kurtarma ve yaralı taşıma kategorilerinde yapıldı.   Manisa OSB Müdürlüğü Güvenlik ve İtfaiye Sorumlusu Tolga Kadaz, bu etkinliği farkındalık oluşturmak amacıyla yaptıklarını ifade ederek, “İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında, şenlik havasında çok güzel bir çalışma oldu. Bu sene 9 firmanın katılımıyla, hem farkındalık oluşturmak, bu hafta da acil durum ekiplerinin kaynaşmasını sağlayabilmek, hem de burada acil durumlarda yapabileceğimiz organizasyonları birlikte istişare etme imkanı bulduk.” dedi. 19 KİŞİLİK KADRO 7/24 ÇALIŞIYOR MOSB İtfaiye Birimi hakkında bilgi veren Kadaz, “MOSB İtfaiye Birimimiz 2006 yılından itibaren bölgemizde müstakil birim olarak görev yapıyor. 19 kişilik kadrosu ile 7/24 saat 3 vardiya esasına dayalı bir çalışan bir birimdir. 5 adet tam donanımlı araç ve ekipmana sahip MOSB İtfaiye Birimi görev ve sorumluluk bölgesinde sanayicilerimize hizmet veriyor. İlk amacımız bölgemiz içerisinde oluşabilecek yangınların çıkmasını engellemek, bölge içinde çıkan yangınlara en kısa sürede ulaşıp müdahale edebilmektir” şeklinde konuştu.-Özlem ŞAHİN  
Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların acil durum ekiplerinin iletişiminin gelişmesi ve acil durumlarda müdahale uygulama örneklerinin paylaşılması amacıyla “Acil Durum Ekipleri Yarışıyor” konulu renkli bir yarışma düzenlendi.  

Manisa OSB Yangın Tatbikat Alanında düzenlenen yarışmada Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren 9 firmanın acil müdahale ekibi kıyasıya yarıştı. Yarışma, hortum serme ve toplama, yangından koruyucu teçhizat ve hortumu ile hedef vurma, yangın söndürme cihazı kullanımı, kurtarma ve yaralı taşıma kategorilerinde yapıldı.   Manisa OSB Müdürlüğü Güvenlik ve İtfaiye Sorumlusu Tolga Kadaz, bu etkinliği farkındalık oluşturmak amacıyla yaptıklarını ifade ederek, “İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında, şenlik havasında çok güzel bir çalışma oldu. Bu sene 9 firmanın katılımıyla, hem farkındalık oluşturmak, bu hafta da acil durum ekiplerinin kaynaşmasını sağlayabilmek, hem de burada acil durumlarda yapabileceğimiz organizasyonları birlikte istişare etme imkanı bulduk.” dedi.
19 KİŞİLİK KADRO 7/24 ÇALIŞIYOR
MOSB İtfaiye Birimi hakkında bilgi veren Kadaz, “MOSB İtfaiye Birimimiz 2006 yılından itibaren bölgemizde müstakil birim olarak görev yapıyor. 19 kişilik kadrosu ile 7/24 saat 3 vardiya esasına dayalı bir çalışan bir birimdir. 5 adet tam donanımlı araç ve ekipmana sahip MOSB İtfaiye Birimi görev ve sorumluluk bölgesinde sanayicilerimize hizmet veriyor. İlk amacımız bölgemiz içerisinde oluşabilecek yangınların çıkmasını engellemek, bölge içinde çıkan yangınlara en kısa sürede ulaşıp müdahale edebilmektir” şeklinde konuştu.-Özlem ŞAHİN
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.