PAZARCILAR ODASI BAŞKANI’NDAN ÇOK SERT AÇIKLAMA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2018 - 06:33, Güncelleme: 17.05.2018 - 06:33
 

PAZARCILAR ODASI BAŞKANI’NDAN ÇOK SERT AÇIKLAMA

Manisa’da Perşembe Pazarı krizi çözülemiyor. Son UKOME toplantısından çözüm çıkmadı. Perşembe Pazarı bu hafta da kurulmayacak. Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ise çok sert bir açıklamayla yetkililere tepki gösterdi.
Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, UKOME’de Perşembe Pazarı’yla ilgili beklenen kararın alınmaması üzerine oda binasında basın toplantısı düzenledi.  1000’in üzerinde esnafın mağdur olduğuna dikkat çeken Başkan Halim Şener, Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi’ne sert tepki gösterdi.  Cider’in altındaki caddede kesinlikle pazar kuramayacaklarını ifade eden Şener, UKOME’de bir türlü pazarcının talebinin dikkate alınmadığını belirtti. Şener; “Biz yolun üst kısmında belirtilen üç yerden birinin seçilmesini talep ediyoruz. Ancak sesimizi duymuyorlar" dedi. BIÇAK KEMİĞE DAYANDI Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e seslenen Şener, “Yarın yaşanacak sıkıntılarda, kim cevabı verecek? Bugüne kadar sağduyulu davrandık. Ancak bıçak kemiğe dayandı. İki aydır pazar kurulmuyor. Sayın Vali’mize sesleniyorum. O komisyonun toplanıp karar vermesi lazım. Bu kadar bizi ezmeye kimsenin hakkı, gücü, yetkisi yoktur. Bundan sonra yaşanacak sıkıntıları Allah’a havale ediyorum. Biz saygımızı yitirmedik, bize saygısını yitirenler düşünsün” ifadelerini kullandı
Manisa’da Perşembe Pazarı krizi çözülemiyor. Son UKOME toplantısından çözüm çıkmadı. Perşembe Pazarı bu hafta da kurulmayacak. Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ise çok sert bir açıklamayla yetkililere tepki gösterdi.
Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, UKOME’de Perşembe Pazarı’yla ilgili beklenen kararın alınmaması üzerine oda binasında basın toplantısı düzenledi.  1000’in üzerinde esnafın mağdur olduğuna dikkat çeken Başkan Halim Şener, Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi’ne sert tepki gösterdi.  Cider’in altındaki caddede kesinlikle pazar kuramayacaklarını ifade eden Şener, UKOME’de bir türlü pazarcının talebinin dikkate alınmadığını belirtti. Şener; “Biz yolun üst kısmında belirtilen üç yerden birinin seçilmesini talep ediyoruz. Ancak sesimizi duymuyorlar" dedi.

BIÇAK KEMİĞE DAYANDI
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e seslenen Şener, “Yarın yaşanacak sıkıntılarda, kim cevabı verecek? Bugüne kadar sağduyulu davrandık. Ancak bıçak kemiğe dayandı. İki aydır pazar kurulmuyor. Sayın Vali’mize sesleniyorum. O komisyonun toplanıp karar vermesi lazım. Bu kadar bizi ezmeye kimsenin hakkı, gücü, yetkisi yoktur. Bundan sonra yaşanacak sıkıntıları Allah’a havale ediyorum. Biz saygımızı yitirmedik, bize saygısını yitirenler düşünsün” ifadelerini kullandı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.