SALİHLİLİ ŞEHİT BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2019 - 11:59, Güncelleme: 11.10.2019 - 11:59
 

SALİHLİLİ ŞEHİT BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

Şehit Cihan Güneş, bugün Salihli Hamidiye Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Salihli Şehitliğinde sonsuzluğa uğurlanacak.
Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesine havan ve roketatar mermileriyle saldırması sonucu yaşamını yitiren Salihli nüfusuna kayıtlı Şanlıurfa Vergi Dairesi’nde Gelir Uzman Yardımcısı olarak görev yapan Cihan Güneş, bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Şehidin cenaze törenine Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da katılacağı öğrenildi.   Şanlıurfa Vergi Dairesi’nde Gelir Uzman Yardımcısı olarak görev yapan Cihan Güneş'in bugün Salihli'de yapılacak cenaze törenine Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da katılacağı öğrenildi.    
Şehit Cihan Güneş, bugün Salihli Hamidiye Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Salihli Şehitliğinde sonsuzluğa uğurlanacak.
Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesine havan ve roketatar mermileriyle saldırması sonucu yaşamını yitiren Salihli nüfusuna kayıtlı Şanlıurfa Vergi Dairesi’nde Gelir Uzman Yardımcısı olarak görev yapan Cihan Güneş, bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Şehidin cenaze törenine Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da katılacağı öğrenildi.
 
Şanlıurfa Vergi Dairesi’nde Gelir Uzman Yardımcısı olarak görev yapan Cihan Güneş'in bugün Salihli'de yapılacak cenaze törenine Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da katılacağı öğrenildi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.