ŞİDDETLİ RÜZGAR AĞACI YERİNDEN SÖKTÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2017 - 22:43, Güncelleme: 17.04.2017 - 22:43
 

ŞİDDETLİ RÜZGAR AĞACI YERİNDEN SÖKTÜ

Şiddetli rüzgar ve yağış Lale Meydanı muhitinde bir ağacı yerinden söktü. Sökülen ağaç aydınlatma lambasını da beraberinde devirdi.
Manisa'yı etkisi altına alan kuvvetli lodos ve yağış yer yer maddi zarara yol açmaya devam ediyor.  Laleli Meydanı muhitinde şiddetli rüzgara dayanamayan ağaç yerinden söküldü. Devrilen ağaç aydınlatma lambasını da yıktı. Korkutan olayda kimsenin yaralanmamış olması sevindirdi. Çevredekilerin belediye ekiplerine haber verdiği fakat belediye ekiplerinin henüz olay yerine intikal etmediği öğrenildi.. 
Şiddetli rüzgar ve yağış Lale Meydanı muhitinde bir ağacı yerinden söktü. Sökülen ağaç aydınlatma lambasını da beraberinde devirdi.
Manisa'yı etkisi altına alan kuvvetli lodos ve yağış yer yer maddi zarara yol açmaya devam ediyor. 

Laleli Meydanı muhitinde şiddetli rüzgara dayanamayan ağaç yerinden söküldü. Devrilen ağaç aydınlatma lambasını da yıktı. Korkutan olayda kimsenin yaralanmamış olması sevindirdi.

Çevredekilerin belediye ekiplerine haber verdiği fakat belediye ekiplerinin henüz olay yerine intikal etmediği öğrenildi.. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.