SON DAKİKA: Elektriğe zam geldi!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2018 - 07:12, Güncelleme: 01.10.2018 - 07:12
 

SON DAKİKA: Elektriğe zam geldi!

Doğalgazın ardından bir zam da elektriğe geldi. Bugünden geçerli olmak üzere elektriğe konutlarda yüzde 8, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 18 zam yapıldı.
Haftanın ilk gününe doğalgaz zammı haberi ile başlayan vatandaş bir şok da elektrik zammı ile yaşadı. Bloomberg HT’in haberine göre; elektrik fiyatlarına da bugünden geçerli olmak üzere zam geldi. Tarifede konutlarda yüzde 8; ticarethane ve sanayi tesislerinde yüzde 18 oranında fiyat artışı gerçekleşti.   İKİNCİ ZAM Eylül ayında elektrik fiyatları sanayide yüzde 14, konutlarda ise yüzde 9 artırılmıştı. Bu gelen ikinci zam oldu. Normal şartlarda elektrik fiyatlarında üç ayda bir tarife yenileniyordu.
Doğalgazın ardından bir zam da elektriğe geldi. Bugünden geçerli olmak üzere elektriğe konutlarda yüzde 8, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 18 zam yapıldı.
Haftanın ilk gününe doğalgaz zammı haberi ile başlayan vatandaş bir şok da elektrik zammı ile yaşadı. Bloomberg HT’in haberine göre; elektrik fiyatlarına da bugünden geçerli olmak üzere zam geldi. Tarifede konutlarda yüzde 8; ticarethane ve sanayi tesislerinde yüzde 18 oranında fiyat artışı gerçekleşti.
 
İKİNCİ ZAM
Eylül ayında elektrik fiyatları sanayide yüzde 14, konutlarda ise yüzde 9 artırılmıştı. Bu gelen ikinci zam oldu. Normal şartlarda elektrik fiyatlarında üç ayda bir tarife yenileniyordu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.