STARPARK 45 PARK AVM’Yİ AĞIRLADI!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2017 - 11:17, Güncelleme: 18.12.2017 - 11:17
 

STARPARK 45 PARK AVM’Yİ AĞIRLADI!

Manisa’da açılışına kısa bir süre kalan ve tanıtımlarına başlandığından beri Manisalıların büyük ilgisini çeken 45 Park AVM birbirinden özel süprizlerini duyurmaya devam ediyor.
HABER ASUDE ONAR Manisa’nın Yükselen Yıldızı 45 Park AVM’de 5000 m²’lik dev bir alanda kurulacak olan StarPark Çocuk ve Gençlik Eğlence Merkezi’nin Manisalılar ile buluşturacağı oyuncakları ve yenilikleri yerinde görmek için 45 Park AVM Yönetim Kurulu Üyesi Lale Erdoğan Tuncer, 45 Park AVM Kiralama Yönetiminden Sorumlu Rıza Tuncer ve oğulları Erdoğan Ege Tuncer, Bursa’da StarPark Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder’in konuğu oldu. 45 Park AVM Ailesi, Bursa’dan harika haberlerle döndü. BOWLİNG TOPU ATEŞ TOPUNA DÖNÜŞECEK 45 Park AVM’de StarPark’ın Manisalılar ile buluşmasından son derece memnun olduğunu her demecinde belirten StarPark Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder, 45 Park AVM Ailesini Bursa’da misafir etti. Manisa’da daha önce hayata geçirilmemiş  ve 7’den 70’e herkesi eğlendirmeyi hedefleyen çocuk ve eğlence merkezi için çalışmalar son sürat devam ediyor. StarPark, güvenli ve eğlenceli oyuncakların yanında, Manisa’nın yükselen yıldızında bowling severleri de ağırlayacak. Son teknoloji ile donatılacak olan bowling salonunda ‘Bowling Lighting Desıgn’ yani ışıklı bowlıng sistemi olacak. Bowling topunun yuvarlanmaya başlaması ile ateş topuna dönüşerek harika bir görsel şölende oluşturacak olan uygulama şimdiden bowling severleri heyecanlandırmış durumda.   ZERO İLE UZAYDASINIZ! Son yıllarda uzay ile ilgili araştırmaların ve merakların artması ile birlikte yeni bir oyuncağı daha hayata geçiren StarPark, 45 Park AVM’de ‘Ziro’ adı verilen yer çekimsiz makineyi de Manisalıların hizmetine sunacak. Ziro’ya giren ziyaretçiler kendilerini adeta uzay aracında gibi his edecek. STARPARK ARAÇLARI ŞEHİRİ TURLAYACAK 45 Park AVM’nin açılışına kısa bir süre kala 16 NKE 16 plakalı StarPark’a ait minik araçlar tüm Manisa’yı turlayacak. Manisalıları yeni bir hayal dünyası ve eğlence ile buluşturacak olan firma Manisalılara birbirinden güzel müjdeler vermeye hazırlanıyor.          
Manisa’da açılışına kısa bir süre kalan ve tanıtımlarına başlandığından beri Manisalıların büyük ilgisini çeken 45 Park AVM birbirinden özel süprizlerini duyurmaya devam ediyor.
HABER
ASUDE ONAR

Manisa’nın Yükselen Yıldızı 45 Park AVM’de 5000 m²’lik dev bir alanda kurulacak olan StarPark Çocuk ve Gençlik Eğlence Merkezi’nin Manisalılar ile buluşturacağı oyuncakları ve yenilikleri yerinde görmek için 45 Park AVM Yönetim Kurulu Üyesi Lale Erdoğan Tuncer, 45 Park AVM Kiralama Yönetiminden Sorumlu Rıza Tuncer ve oğulları Erdoğan Ege Tuncer, Bursa’da StarPark Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder’in konuğu oldu. 45 Park AVM Ailesi, Bursa’dan harika haberlerle döndü.

BOWLİNG TOPU ATEŞ TOPUNA DÖNÜŞECEK
45 Park AVM’de StarPark’ın Manisalılar ile buluşmasından son derece memnun olduğunu her demecinde belirten StarPark Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder, 45 Park AVM Ailesini Bursa’da misafir etti. Manisa’da daha önce hayata geçirilmemiş  ve 7’den 70’e herkesi eğlendirmeyi hedefleyen çocuk ve eğlence merkezi için çalışmalar son sürat devam ediyor. StarPark, güvenli ve eğlenceli oyuncakların yanında, Manisa’nın yükselen yıldızında bowling severleri de ağırlayacak. Son teknoloji ile donatılacak olan bowling salonunda ‘Bowling Lighting Desıgn’ yani ışıklı bowlıng sistemi olacak. Bowling topunun yuvarlanmaya başlaması ile ateş topuna dönüşerek harika bir görsel şölende oluşturacak olan uygulama şimdiden bowling severleri heyecanlandırmış durumda.


 
ZERO İLE UZAYDASINIZ!
Son yıllarda uzay ile ilgili araştırmaların ve merakların artması ile birlikte yeni bir oyuncağı daha hayata geçiren StarPark, 45 Park AVM’de ‘Ziro’ adı verilen yer çekimsiz makineyi de Manisalıların hizmetine sunacak. Ziro’ya giren ziyaretçiler kendilerini adeta uzay aracında gibi his edecek.



STARPARK ARAÇLARI ŞEHİRİ TURLAYACAK
45 Park AVM’nin açılışına kısa bir süre kala 16 NKE 16 plakalı StarPark’a ait minik araçlar tüm Manisa’yı turlayacak. Manisalıları yeni bir hayal dünyası ve eğlence ile buluşturacak olan firma Manisalılara birbirinden güzel müjdeler vermeye hazırlanıyor.
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.