TÜMSİAD’IN HEDEFİ SANAYİ DÖRT SIFIR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2017 - 10:27, Güncelleme: 09.10.2017 - 10:27
 

TÜMSİAD’IN HEDEFİ SANAYİ DÖRT SIFIR

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Manisa Şubesi aylık istişare toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan Manisa Şube Başkanı İrfan Dinçer Sanayi dört sıfır reformunun öneminden bahsetti. İrfan Dinçer toplantıda Türkiye’nin üreten bir ekonomi sistemine sahip olması gerektiği görüşünü savunarak, “yükte hafif pahada kıymetli ve değerli ürünleri üretip, yurt dışına satmamız lazım” dedi.
Nurgül YILMAZ Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Manisa Şube Başkanı İrfan Dinçer üyeleri ile kahvaltılı bir basın toplantısında bir araya geldi. Toplantıda Sanayi dört sıfır reformunun öneminden bahseden İrfan Dinçer, “Bunun için TÜMSİAD olarak üyelerimizi bu ekonomik reformu anlatmaya ve gelişen dünya ekonomisinde Türk İş adamaları olarak söz sahibi olmamız gerektiğini inanıyoruz” dedi. TÜMSİAD Manisa Şubesi’nin aylık düzenlediği istişare kahvaltısında konuşan İrfan Dinçer, iş adamları olarak amaçlarının ferdi zenginleşmek olmadığını, bugüne kadar milletin zenginleşmesi için çalıştıklarını ifade etti. “YÜKTE HAFİF PAHADA KIYMETLİ VE DEĞERLİ ÜRÜNLERİ ÜRETİLMELİ” Ekonomide KOBİ’lerin önemine değinen İrfan Dinçer, “Bunun için üyelerimizle daha fazla birlikte olarak, istişareler yaparak üreten bir ekonomimizin olmasını hedeflerimiz arasında. Çünkü bundan sonra yapacağımız milli ve yerli üretimlerle ve yerli ürünlerin artması ve bir çok alanda sanayileşmeyi ve sanayi dört sıfırı yani yükte hafif pahada kıymetli ve değerli ürünleri üretip yurt dışına satmamızla alakalı çalışmalar yapmak lazım. Sadece sanayide değil tarım alanlarında da diğer diğer alanlarda da çalışmalar göstermemiz gerekiyor’’ Dedi TEKNOKENT PROJE HAZIRLIYOR Kahvaltıya katılan Manisa CBÜ TEKNOKENT Müdürü Prof.DR. Hüseyin Aktaş ise,Sanayi dört sıfırın sadece sanayi ile değil, üniversite sanayi ortaklığında gerçekleşmesinin daha hızlı ve verimli olacağından bahsetti. Hüseyin Aktaş TEKNOKENT’in Manisa sanayisine ve ekonomisine katkı sağlaması için,  projelerin hızlı bir şekilde hazırlandığını dile getirdi. Kahvaltıya TÜMSİAD Yönetim Kurulu ve ilçe temsilcileri ile üyeler katıldı.    
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Manisa Şubesi aylık istişare toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan Manisa Şube Başkanı İrfan Dinçer Sanayi dört sıfır reformunun öneminden bahsetti. İrfan Dinçer toplantıda Türkiye’nin üreten bir ekonomi sistemine sahip olması gerektiği görüşünü savunarak, “yükte hafif pahada kıymetli ve değerli ürünleri üretip, yurt dışına satmamız lazım” dedi.
Nurgül YILMAZ
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Manisa Şube Başkanı İrfan Dinçer üyeleri ile kahvaltılı bir basın toplantısında bir araya geldi. Toplantıda Sanayi dört sıfır reformunun öneminden bahseden İrfan Dinçer, “Bunun için TÜMSİAD olarak üyelerimizi bu ekonomik reformu anlatmaya ve gelişen dünya ekonomisinde Türk İş adamaları olarak söz sahibi olmamız gerektiğini inanıyoruz” dedi. TÜMSİAD Manisa Şubesi’nin aylık düzenlediği istişare kahvaltısında konuşan İrfan Dinçer, iş adamları olarak amaçlarının ferdi zenginleşmek olmadığını, bugüne kadar milletin zenginleşmesi için çalıştıklarını ifade etti.

“YÜKTE HAFİF PAHADA KIYMETLİ VE DEĞERLİ ÜRÜNLERİ ÜRETİLMELİ”
Ekonomide KOBİ’lerin önemine değinen İrfan Dinçer, “Bunun için üyelerimizle daha fazla birlikte olarak, istişareler yaparak üreten bir ekonomimizin olmasını hedeflerimiz arasında. Çünkü bundan sonra yapacağımız milli ve yerli üretimlerle ve yerli ürünlerin artması ve bir çok alanda sanayileşmeyi ve sanayi dört sıfırı yani yükte hafif pahada kıymetli ve değerli ürünleri üretip yurt dışına satmamızla alakalı çalışmalar yapmak lazım. Sadece sanayide değil tarım alanlarında da diğer diğer alanlarda da çalışmalar göstermemiz gerekiyor’’ Dedi

TEKNOKENT PROJE HAZIRLIYOR
Kahvaltıya katılan Manisa CBÜ TEKNOKENT Müdürü Prof.DR. Hüseyin Aktaş ise,Sanayi dört sıfırın sadece sanayi ile değil, üniversite sanayi ortaklığında gerçekleşmesinin daha hızlı ve verimli olacağından bahsetti. Hüseyin Aktaş TEKNOKENT’in Manisa sanayisine ve ekonomisine katkı sağlaması için,  projelerin hızlı bir şekilde hazırlandığını dile getirdi. Kahvaltıya TÜMSİAD Yönetim Kurulu ve ilçe temsilcileri ile üyeler katıldı.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.