Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’dan Yumrukaya’ya İade-İ Ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2021 - 10:30, Güncelleme: 11.03.2021 - 10:30
 

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’dan Yumrukaya’ya İade-İ Ziyaret

Erdinç Yumrukaya’ya iade-i ziyarette bulundu. Ofis Home Mağazası’nda gerçekleşen ziyarette 2019 yılı yerel seçimlerinden sonra Turgutlu Belediyesi’nin ilçeye yaptığı faaliyetler konuşuldu. Turgutlu’nun verimli toprakları ile tarımsal açıdan çok önemli bir ilçemiz olduğunu belirten Erdinç Yumrukaya; “İlçemizin merkeze yakınlığı ticaret ve sanayisi açıdan çok büyük bir avantaj. Başkanımız ilçesinin avantajlarını çok iyi değerlendiren ve fark yaratan bir isim oldu. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum.” dedi. AKIN; “HALKIMIZ İÇİN HİZMET ETMEYE DEVAM” Manisa’ya düzenlediği ziyarette Yumrukaya’nın kahvesini içmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın; “Erdinç abimize nazik misafirperverliği için ve ilçemiz hakkındaki güzel düşünceleri için çok teşekkür ediyorum. Halkımız için hizmet etmeye devam edeceğiz.” sözlerine yer verdi.

Erdinç Yumrukaya’ya iade-i ziyarette bulundu. Ofis Home Mağazası’nda gerçekleşen ziyarette 2019 yılı yerel seçimlerinden sonra Turgutlu Belediyesi’nin ilçeye yaptığı faaliyetler konuşuldu. Turgutlu’nun verimli toprakları ile tarımsal açıdan çok önemli bir ilçemiz olduğunu belirten Erdinç Yumrukaya; “İlçemizin merkeze yakınlığı ticaret ve sanayisi açıdan çok büyük bir avantaj. Başkanımız ilçesinin avantajlarını çok iyi değerlendiren ve fark yaratan bir isim oldu. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum.” dedi.

AKIN; “HALKIMIZ İÇİN HİZMET ETMEYE DEVAM”

Manisa’ya düzenlediği ziyarette Yumrukaya’nın kahvesini içmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın; “Erdinç abimize nazik misafirperverliği için ve ilçemiz hakkındaki güzel düşünceleri için çok teşekkür ediyorum. Halkımız için hizmet etmeye devam edeceğiz.” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.