ÜNİVERSİTELİ KIZLAR SOKAKTAKİ HAYVANLARI UNUTMADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2017 - 10:06, Güncelleme: 05.10.2017 - 10:06
 

ÜNİVERSİTELİ KIZLAR SOKAKTAKİ HAYVANLARI UNUTMADI

Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı, bu sefer kedi, köpek sesinin yanı sıra ziyaretçisesleri ile yankılandı. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, üniversiteli kızlar yarattıkları farkındalıkla büyük takdir topladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde ziyaretçi akınına uğradı. KYK Muradiye Kız Öğrenci Yurdu ise bu anlamlı günde yarattığı farkındalıkla büyük takdir topladı. Üniversiteli gençler aralarında topladıkları paralarla kedi ve köpekler için mama alıp barınak ziyareti gerçekleştirdi. Burada hayvanlarla yakından ilgilenen öğrenciler, daha sonra sokaktaki hayvanlara koştu. ÖĞRENCİLERİN DUYARLILIĞI DESTEK BULDU MuradiyeKYK Yurdu öğrencilerinin gösterdiği duyarlılığa Şehzadeler İlçesi’nde hizmet veren Park Pet Shop sahibi Aydoğan Coşkunol da destek verdi. 'Çorbada bizim de tuzumuz olsun' diyen Coşkunol öğrencilere çuvallar dolusu kedi ve köpek maması desteği verdi. Duyarlı öğrenciler isebu mamalarıUlupark’tan başlayarak, sokak sokak kedi ve köpeklere dağıttılar.  ÖĞRENCİLERİMİZİN NE KADAR DUYARLI OLDUKLARINI GÖSTERİYOR KYK Muradiye Kız Öğrenci Yurdu olarak bu günü etkinliklerle daha da anlamlandırmak istediklerine vurgu yapan Yurt Müdürü Güler Tuğan; "İnsanlarımızın hayvanlara karşı daha duyarlı, daha merhametli olmasını istiyoruz. Öğrencilerimiz biriktirmiş oldukları paralarla mama alıp hayvan barınağına yardımda bulundu. Buda öğrencilerimizin ne kadar duyarlı olduklarını gösteriyor. Öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”diye konuştu. LÜTFEN HAYVANLARI SATIN ALMAK YERİ SAHİPLENİN Hayvanların sadece bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğine dikkat çeken Üniversiteli Zuhal Çantalı; "Bugün arkadaşlarımızla beraber hayvanları besledik. Onlarla iç içe olmaktan büyük keyif aldım. Onların da bir canı olduğunu unutmamamız gerekiyor."ifadelerine yer verdi. Öğrencilerden Esmanur Kibar ise; "Bugünün anlamı bizim için çok büyük. Herkes için de öyle olmalı. Barınakta çok güzel köpekler, kediler var. Buradan herkese seslenmek istiyorum; lütfen hayvanları satın almak yeri sahiplenin. Sahiplenilmeyi bekleyen yüzlerce, binlerce kedi köpek var. Sizler de barınaklara gelin, ziyaret edin, hiçbir şey yapamıyorsanız sadece onları okşayın sevin. "dedi. EZİYETLERE DE BİR SON VERİLMELİ “Bizler üniversiteli gençlik olarak, bu günün anlam ve önemi üzerinde durmak ve farkındalık oluşturmak istedik.”diyerek sokak hayvanlarına sahip çıkılması konusunda çağrı yapan Dilara Alkurt da şu sözlere yer verdi; “Dışarıda sahiplenilmeyi bekleyen birçok sahipsiz kedi köpek var. Onlar için hiçbir şey yapamıyorsak sadece sevgimizi vermemiz de yeterli. Onlara karşı yapılan eziyetlere de artık bir son verilmeli. Havalar soğumaya başlıyor. Onlara sahip çıkalım lütfen.”  
Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı, bu sefer kedi, köpek sesinin yanı sıra ziyaretçisesleri ile yankılandı. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, üniversiteli kızlar yarattıkları farkındalıkla büyük takdir topladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde ziyaretçi akınına uğradı. KYK Muradiye Kız Öğrenci Yurdu ise bu anlamlı günde yarattığı farkındalıkla büyük takdir topladı. Üniversiteli gençler aralarında topladıkları paralarla kedi ve köpekler için mama alıp barınak ziyareti gerçekleştirdi. Burada hayvanlarla yakından ilgilenen öğrenciler, daha sonra sokaktaki hayvanlara koştu.



ÖĞRENCİLERİN DUYARLILIĞI DESTEK BULDU
MuradiyeKYK Yurdu öğrencilerinin gösterdiği duyarlılığa Şehzadeler İlçesi’nde hizmet veren Park Pet Shop sahibi Aydoğan Coşkunol da destek verdi. 'Çorbada bizim de tuzumuz olsun' diyen Coşkunol öğrencilere çuvallar dolusu kedi ve köpek maması desteği verdi. Duyarlı öğrenciler isebu mamalarıUlupark’tan başlayarak, sokak sokak kedi ve köpeklere dağıttılar. 



ÖĞRENCİLERİMİZİN NE KADAR DUYARLI OLDUKLARINI GÖSTERİYOR
KYK Muradiye Kız Öğrenci Yurdu olarak bu günü etkinliklerle daha da anlamlandırmak istediklerine vurgu yapan Yurt Müdürü Güler Tuğan; "İnsanlarımızın hayvanlara karşı daha duyarlı, daha merhametli olmasını istiyoruz. Öğrencilerimiz biriktirmiş oldukları paralarla mama alıp hayvan barınağına yardımda bulundu. Buda öğrencilerimizin ne kadar duyarlı olduklarını gösteriyor. Öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”diye konuştu.



LÜTFEN HAYVANLARI SATIN ALMAK YERİ SAHİPLENİN
Hayvanların sadece bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğine dikkat çeken Üniversiteli Zuhal Çantalı; "Bugün arkadaşlarımızla beraber hayvanları besledik. Onlarla iç içe olmaktan büyük keyif aldım. Onların da bir canı olduğunu unutmamamız gerekiyor."ifadelerine yer verdi.
Öğrencilerden Esmanur Kibar ise; "Bugünün anlamı bizim için çok büyük. Herkes için de öyle olmalı. Barınakta çok güzel köpekler, kediler var. Buradan herkese seslenmek istiyorum; lütfen hayvanları satın almak yeri sahiplenin. Sahiplenilmeyi bekleyen yüzlerce, binlerce kedi köpek var. Sizler de barınaklara gelin, ziyaret edin, hiçbir şey yapamıyorsanız sadece onları okşayın sevin. "dedi.



EZİYETLERE DE BİR SON VERİLMELİ
“Bizler üniversiteli gençlik olarak, bu günün anlam ve önemi üzerinde durmak ve farkındalık oluşturmak istedik.”diyerek sokak hayvanlarına sahip çıkılması konusunda çağrı yapan Dilara Alkurt da şu sözlere yer verdi; “Dışarıda sahiplenilmeyi bekleyen birçok sahipsiz kedi köpek var. Onlar için hiçbir şey yapamıyorsak sadece sevgimizi vermemiz de yeterli. Onlara karşı yapılan eziyetlere de artık bir son verilmeli. Havalar soğumaya başlıyor. Onlara sahip çıkalım lütfen.”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.