Yapınet’in Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı İşcan’dan Erdinç Yumrukaya’ya Ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2021 - 10:15, Güncelleme: 16.03.2021 - 10:15
 

Yapınet’in Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı İşcan’dan Erdinç Yumrukaya’ya Ziyaret

Manisa’da uzun yıllardır yapı market ve ev dekorasyon ürünleri sektöründe hizmet gösteren Yapınet’in Yönetim Kurulu Başkanı-İnşaat Mühendisi Hakkı İşcan, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’yı Ofis Home Mağazası’nda ziyaret etti. Geniş ürün yelpazesi ve kaliteli ürünleri ile sadece Manisa’dan değil çevre il ve ilçelerinden de çok fazla müşterisi olan Yapınet’in ticari çizgisini çok beğendini belirten Yumrukaya; “Sayın Hakkı İşcan’a yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Bizim de faaliyet gösterdiğimiz sektörle bağlantılı bir iş kolları var. İnsanlar ev dekorasyonu ile ilgili aradıkları her şeyi rahatlıkla Yapınet’ten bulabiliyorlar. İnanıyorum ve biliyorum ki marka, Manisa’da aynı faaliyeti gösteren kurumsal markalar ile yarışır durumda. Başarılarının devamını diliyorum.” sözlerine yer verdi. İŞCAN: “20 YILI AŞKIN SÜREDİR FAALİYETTEYİZ” Ofis Home ve Kelebek Mutfak Mağazası’nın müşterilerinin kendileri için büyük bir potansiyel taşıdığını belirten İşcan; “Ev ve ofis dekorasyonu yaptıran her kişinin ihtiyacı olan ürünler bizim bünyemizde bulunmaktadır. 20 yılı aşkın süredir şehrimizde hizmet veriyoruz. Bugün de Erdinç Bey’i ziyaret ettik, normalleşme süreci ile ilgili ticari faaliyetlerimizi anlattık. Misafirperverliği için teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Manisa’da uzun yıllardır yapı market ve ev dekorasyon ürünleri sektöründe hizmet gösteren Yapınet’in Yönetim Kurulu Başkanı-İnşaat Mühendisi Hakkı İşcan, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’yı Ofis Home Mağazası’nda ziyaret etti. Geniş ürün yelpazesi ve kaliteli ürünleri ile sadece Manisa’dan değil çevre il ve ilçelerinden de çok fazla müşterisi olan Yapınet’in ticari çizgisini çok beğendini belirten Yumrukaya; “Sayın Hakkı İşcan’a yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Bizim de faaliyet gösterdiğimiz sektörle bağlantılı bir iş kolları var. İnsanlar ev dekorasyonu ile ilgili aradıkları her şeyi rahatlıkla Yapınet’ten bulabiliyorlar. İnanıyorum ve biliyorum ki marka, Manisa’da aynı faaliyeti gösteren kurumsal markalar ile yarışır durumda. Başarılarının devamını diliyorum.” sözlerine yer verdi.

İŞCAN: “20 YILI AŞKIN SÜREDİR FAALİYETTEYİZ”

Ofis Home ve Kelebek Mutfak Mağazası’nın müşterilerinin kendileri için büyük bir potansiyel taşıdığını belirten İşcan; “Ev ve ofis dekorasyonu yaptıran her kişinin ihtiyacı olan ürünler bizim bünyemizde bulunmaktadır. 20 yılı aşkın süredir şehrimizde hizmet veriyoruz. Bugün de Erdinç Bey’i ziyaret ettik, normalleşme süreci ile ilgili ticari faaliyetlerimizi anlattık. Misafirperverliği için teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.