Yeşilay’dan Büyükşehir Belediyesi Ziyareti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2021 - 15:37, Güncelleme: 02.03.2021 - 15:37
 

Yeşilay’dan Büyükşehir Belediyesi Ziyareti

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Yeşilay Manisa Şubesi, Manisa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Şube Başkanı Salih Fulcun, Manisa’da kurulduğu günden beri Yeşilay’a desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Tütün, alkol, madde, kumar ve internet olmak üzere 5 farklı bağımlılıkla mücadele eden Yeşilay, kuruluşunun 101’nci yıldönümünü etkinliklerle kutluyor. Bu kapsamda Yeşilay Manisa Şube Başkanı Salih Fulcun ve Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akçalı, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’nü ziyaret etti. Büyükşehir, Kurumumuza Desteklerini Esirgemiyor Ziyarette konuşan Yeşilay Manisa Şube Başkanı Salih Fulcun, “Yeşilay’ımızın 1920’de başlayan mücadelesinin bugün itibariyle 101’nci yılını kutlamaktayız. Manisa’da kurulduğumuz günden beri bizlere desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi adına Başkanvekili Mehmet Güzgülü’nü ziyaret ettik. Çalışmalarımızla ilgili bilgilendirmek, kurumumuza verilen desteklerden ötürü teşekkür etmek amacıyla buradayız. Yeşilay, 101 yıldır yapmış olduğu mücadeleyi bundan sonra da sürdürmeye devam edecek. Ülkemize hizmet edecek bireylerin sağlıklarının korunması amacıyla, sağlıklı gençlerle ve sağlıklı nesillerin oluşması için özveriyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yönetim Kurulum adına bugüne kadar bizlere destek olan tüm gönüllülere teşekkür ediyorum. Yeşilay Haftamızın kutlu ve mutlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Sağlıklı Nesiller İçin Yeşilay’a Desteğimizi Sürdüreceğiz Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de, “Yeşilay, Cumhuriyet dönemi ile birlikte kayda geçen ve bugün faaliyetlerine devam eden önemli derneklerden bir tanesi. Yeşilay Derneği; tütün, alkol ve diğer tehlikeli maddelere yönelik bağımlılıkla mücadele eden önemli bir kurum. Bu konuda sağ olsunlar, devletin eli ayağı olarak çalışıyorlar. Gönüllülük esasıyla çalıştıkları için biz onlara teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak, Yeşilay’a elimizden geldiği kadar destek oluyoruz fakat toplumun tamamının Yeşilay’a destek olması gerektiğini düşünüyorum. Sağlıklı nesiller için Yeşilay’ın belirlediği esaslara göre, çalışmaları sürdürmemiz gerekiyor. Gençliğimiz için geleceğimiz için onların yaptığı çalışmalara Büyükşehir Belediyesi olarak söz veriyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi Oda ve Dernekler Hizmet Binası’nda Yeşilay’ın açmış olduğu Yeşil Kitap Kafe’ye yer tahsisi ve kitap desteğinde bulunduk. Burada çay ve kahve ücretsiz olarak sunuluyor. Bunun yanı sıra Manisa’nın pilot bölge olduğu bir telefon bağımlılığından gençlerimizi kurtarmak ve onları kitap okumaya yöneltmek için de bir çalışma var. Bu çalışmanın yapılmasından da onur duyuyorum. Yapılan çalışmalar adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Yeşilay Manisa Şube Başkanı Salih Fulcun, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’ne Yeşilay Haftası dolayısıyla hediye takdiminde bulundu.
1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Yeşilay Manisa Şubesi, Manisa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Şube Başkanı Salih Fulcun, Manisa’da kurulduğu günden beri Yeşilay’a desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Tütün, alkol, madde, kumar ve internet olmak üzere 5 farklı bağımlılıkla mücadele eden Yeşilay, kuruluşunun 101’nci yıldönümünü etkinliklerle kutluyor. Bu kapsamda Yeşilay Manisa Şube Başkanı Salih Fulcun ve Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akçalı, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’nü ziyaret etti.

Büyükşehir, Kurumumuza Desteklerini Esirgemiyor

Ziyarette konuşan Yeşilay Manisa Şube Başkanı Salih Fulcun, “Yeşilay’ımızın 1920’de başlayan mücadelesinin bugün itibariyle 101’nci yılını kutlamaktayız. Manisa’da kurulduğumuz günden beri bizlere desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi adına Başkanvekili Mehmet Güzgülü’nü ziyaret ettik. Çalışmalarımızla ilgili bilgilendirmek, kurumumuza verilen desteklerden ötürü teşekkür etmek amacıyla buradayız. Yeşilay, 101 yıldır yapmış olduğu mücadeleyi bundan sonra da sürdürmeye devam edecek. Ülkemize hizmet edecek bireylerin sağlıklarının korunması amacıyla, sağlıklı gençlerle ve sağlıklı nesillerin oluşması için özveriyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yönetim Kurulum adına bugüne kadar bizlere destek olan tüm gönüllülere teşekkür ediyorum. Yeşilay Haftamızın kutlu ve mutlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Sağlıklı Nesiller İçin Yeşilay’a Desteğimizi Sürdüreceğiz

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de, “Yeşilay, Cumhuriyet dönemi ile birlikte kayda geçen ve bugün faaliyetlerine devam eden önemli derneklerden bir tanesi. Yeşilay Derneği; tütün, alkol ve diğer tehlikeli maddelere yönelik bağımlılıkla mücadele eden önemli bir kurum. Bu konuda sağ olsunlar, devletin eli ayağı olarak çalışıyorlar. Gönüllülük esasıyla çalıştıkları için biz onlara teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak, Yeşilay’a elimizden geldiği kadar destek oluyoruz fakat toplumun tamamının Yeşilay’a destek olması gerektiğini düşünüyorum. Sağlıklı nesiller için Yeşilay’ın belirlediği esaslara göre, çalışmaları sürdürmemiz gerekiyor. Gençliğimiz için geleceğimiz için onların yaptığı çalışmalara Büyükşehir Belediyesi olarak söz veriyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi Oda ve Dernekler Hizmet Binası’nda Yeşilay’ın açmış olduğu Yeşil Kitap Kafe’ye yer tahsisi ve kitap desteğinde bulunduk. Burada çay ve kahve ücretsiz olarak sunuluyor. Bunun yanı sıra Manisa’nın pilot bölge olduğu bir telefon bağımlılığından gençlerimizi kurtarmak ve onları kitap okumaya yöneltmek için de bir çalışma var. Bu çalışmanın yapılmasından da onur duyuyorum. Yapılan çalışmalar adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Yeşilay Manisa Şube Başkanı Salih Fulcun, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’ne Yeşilay Haftası dolayısıyla hediye takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.