YUNUSEMRE KENT KONSEYİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2016 - 09:27, Güncelleme: 24.11.2016 - 09:27
 

YUNUSEMRE KENT KONSEYİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kahvaltısı X GardenCafe’de gerçekleştirildi.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla,YunusemreBelediyesi  Kent Konseyi tarafından verilen kahvaltı programı, X GardenCafe’de gerçekleştirildi. Kahvaltı programınaYunusemre Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş,milli eğitim camiasında görev yapan ve emekli olmuş bir çok öğretmen katıldı. “ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNİN ÖNEMİ AÇIK VE NET” Kahvaltının ardından açıklama yapan Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan günün anlam ve önemine dikkat çekerek,“Öncelikle böyle kutsal bir mesleği icra etmiş ve eden tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum.İlk emri  “oku” olan bir inancın mensupları olarak, bizim için öğretmenlerin ayrı bir yeri var.Bu nedenle 24 Kasım öğretmenler gününü kutladığımız bugün bir bakıma kendimizi sorguladığımız gün olmalıdır.Sadece bu vesile ile bugün Öğretmenlerimizi hatırlamak her şeyden önce onların emeğine saygısızlık olur.Öğretmenlerimizin ve yaptıkları mesleğin önemi açık ve nettir.Toplumdaki her birey bu önemin her an farkında olmalıdır.24 Kasım öğretmenler Günü’nüzü bir kez daha kutluyoruz”dedi. Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan’ın konuşmasının ardından söz alan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı. Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Kent Konseyi tarafından hazırlanan hediyelerin öğretmenlere takdim edilmesinin ardından,Öğretmenler topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.        
Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kahvaltısı X GardenCafe’de gerçekleştirildi.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla,YunusemreBelediyesi  Kent Konseyi tarafından verilen kahvaltı programı, X GardenCafe’de gerçekleştirildi. Kahvaltı programınaYunusemre Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş,milli eğitim camiasında görev yapan ve emekli olmuş bir çok öğretmen katıldı.

“ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNİN ÖNEMİ AÇIK VE NET”
Kahvaltının ardından açıklama yapan Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan günün anlam ve önemine dikkat çekerek,“Öncelikle böyle kutsal bir mesleği icra etmiş ve eden tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum.İlk emri  “oku” olan bir inancın mensupları olarak, bizim için öğretmenlerin ayrı bir yeri var.Bu nedenle 24 Kasım öğretmenler gününü kutladığımız bugün bir bakıma kendimizi sorguladığımız gün olmalıdır.Sadece bu vesile ile bugün Öğretmenlerimizi hatırlamak her şeyden önce onların emeğine saygısızlık olur.Öğretmenlerimizin ve yaptıkları mesleğin önemi açık ve nettir.Toplumdaki her birey bu önemin her an farkında olmalıdır.24 Kasım öğretmenler Günü’nüzü bir kez daha kutluyoruz”dedi.
Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan’ın konuşmasının ardından söz alan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Kent Konseyi tarafından hazırlanan hediyelerin öğretmenlere takdim edilmesinin ardından,Öğretmenler topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.