11 kilometrelik yola peyzaj çalışması

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2016 - 15:55, Güncelleme: 19.11.2016 - 15:55
 

11 kilometrelik yola peyzaj çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Kuvay-i Milliye Anıtı ile Gediz Kavşağı arasındaki 11 kilometrelik çevre yolunda peyzaj çalışması yaptı.Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin yeşil dokusunu korumak ve yeni...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Kuvay-i Milliye Anıtı ile Gediz Kavşağı arasındaki 11 kilometrelik çevre yolunda peyzaj çalışması yaptı.Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin yeşil dokusunu korumak ve yeni yeşil alanlar yaşatmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından Manisa’nın girişinde yer alan Kuvay-i Milliye Anıtı ile Gediz Kavşağı arasındaki 11 kilometrelik çevre yolu boyunca çim ekimi ve peyzaj çalışması yaptı. Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, “Kentimizin yeşil dokusunu korumak ve yeni alanları Manisalıların kullanımına açmak için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde kentte birçok noktada yeşillendirme, peyzaj çalışması yapıyoruz. Bu kapsamda da Manisa çevreyolu diye bilinen Kuvay-i Milliye Anıtı ile Gediz Kavşağı arasındaki 11 kilometrelik alanda peyzaj ve çimlendirme çalışması yaptık. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Kuvay-i Milliye Anıtı ile Gediz Kavşağı arasındaki 11 kilometrelik çevre yolunda peyzaj çalışması yaptı.Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin yeşil dokusunu korumak ve yeni...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Kuvay-i Milliye Anıtı ile Gediz Kavşağı arasındaki 11 kilometrelik çevre yolunda peyzaj çalışması yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin yeşil dokusunu korumak ve yeni yeşil alanlar yaşatmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından Manisa’nın girişinde yer alan Kuvay-i Milliye Anıtı ile Gediz Kavşağı arasındaki 11 kilometrelik çevre yolu boyunca çim ekimi ve peyzaj çalışması yaptı. Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, “Kentimizin yeşil dokusunu korumak ve yeni alanları Manisalıların kullanımına açmak için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde kentte birçok noktada yeşillendirme, peyzaj çalışması yapıyoruz. Bu kapsamda da Manisa çevreyolu diye bilinen Kuvay-i Milliye Anıtı ile Gediz Kavşağı arasındaki 11 kilometrelik alanda peyzaj ve çimlendirme çalışması yaptık. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.