Alaşehir Belediyesinden eğitime büyük destek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2018 - 12:05, Güncelleme: 08.02.2018 - 12:05
 

Alaşehir Belediyesinden eğitime büyük destek

Alaşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim-öğretim yılı süresince ilçe sınırları içerisinde okullara desteğini sürdürüyor. Belediye ekipleri, merkez okulların Alaşehir Ortaokulunda çalışmalara devam ediyor.Alaşehir...
Alaşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim-öğretim yılı süresince ilçe sınırları içerisinde okullara desteğini sürdürüyor. Belediye ekipleri, merkez okulların Alaşehir Ortaokulunda çalışmalara devam ediyor.Alaşehir Ortaokulunda, asfalt, çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmaları yapan Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, öğrencilerin daha güvende eğitim görmeleri için merdivenlere korkuluk yapıyor.Alaşehir Belediyesi ilçe sınırları içinde bulunan okullara destek vermeye devam ediyor. Eğitimin önemine her konuşmasında değinen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Bir toplumun gelişip, kalkınmasında geleceğimize yön verecek çocuklarımızdır. Bu nedenle okullarımıza desteklerimizi hiçbir zaman esirgemedik, esirgemeyeceğiz” dedi.Alaşehir Ortaokulu Müdürü Süleyman Büyükkarcı ise şunları söyledi: “Gökhan Başkanımızı halk Gününde ziyaret ettik. Okulumuzun bazı eksiklerini başkamıza ilettik. Okulumuzun güvenlik açısından ihtiyacı olan korkularının yükseltilmesi gerekiyordu. Başkanımızın talimatıyla ekipler çalışmalara başladı. Gökhan Karaçoban, okulumuza çok büyük hizmetler yaptı. Alaşehir’e renk katıyor, hizmet ediyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Alaşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim-öğretim yılı süresince ilçe sınırları içerisinde okullara desteğini sürdürüyor. Belediye ekipleri, merkez okulların Alaşehir Ortaokulunda çalışmalara devam ediyor.Alaşehir...

Alaşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim-öğretim yılı süresince ilçe sınırları içerisinde okullara desteğini sürdürüyor. Belediye ekipleri, merkez okulların Alaşehir Ortaokulunda çalışmalara devam ediyor.

Alaşehir Ortaokulunda, asfalt, çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmaları yapan Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, öğrencilerin daha güvende eğitim görmeleri için merdivenlere korkuluk yapıyor.

Alaşehir Belediyesi ilçe sınırları içinde bulunan okullara destek vermeye devam ediyor. Eğitimin önemine her konuşmasında değinen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Bir toplumun gelişip, kalkınmasında geleceğimize yön verecek çocuklarımızdır. Bu nedenle okullarımıza desteklerimizi hiçbir zaman esirgemedik, esirgemeyeceğiz” dedi.

Alaşehir Ortaokulu Müdürü Süleyman Büyükkarcı ise şunları söyledi: “Gökhan Başkanımızı halk Gününde ziyaret ettik. Okulumuzun bazı eksiklerini başkamıza ilettik. Okulumuzun güvenlik açısından ihtiyacı olan korkularının yükseltilmesi gerekiyordu. Başkanımızın talimatıyla ekipler çalışmalara başladı. Gökhan Karaçoban, okulumuza çok büyük hizmetler yaptı. Alaşehir’e renk katıyor, hizmet ediyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.