Altyapı sorunları bir bir çözülüyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2016 - 16:37, Güncelleme: 18.11.2016 - 16:37
 

Altyapı sorunları bir bir çözülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula’nın Topuzdamları Mahallesinde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı döşeme çalışmasıyla mahallenin altyapı sorununu ortadan kaldırıyor.MASKİ...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula’nın Topuzdamları Mahallesinde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı döşeme çalışmasıyla mahallenin altyapı sorununu ortadan kaldırıyor.MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede bulunan mahallelerin altyapı ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler geliştiriyor. MASKİ, Kula ilçesine bağlı Topuzdamları Mahallesinde yaşanan kanalizasyon sorununu mahallede başlattığı çalışmayla gideriyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, mahallede ek kanalizasyon hattı döşeme işlemi gerçekleştiriyor. Gelişen mahallelere yetersiz gelen hatlar MASKİ sayesinde sorun olmaktan çıkıyor.MASKİ’nin hizmetlerinden dolayı mahalle olarak memnun olduklarını ifade eden ve mahalleli adına teşekkürlerini sunan Topuzdamları Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Yıldırım, “Mahallemize yaptığı çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederim. Bu hizmetlerde emeği geçenlerden Allah razı olsun. Kanalizasyon hattında çok sıkıntı yaşıyordu vatandaşlarımız. Şimdi altyapımız yapılıyor, bittiğinde inşallah yollarımız da yapılacaktır” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula’nın Topuzdamları Mahallesinde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı döşeme çalışmasıyla mahallenin altyapı sorununu ortadan kaldırıyor.MASKİ...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula’nın Topuzdamları Mahallesinde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı döşeme çalışmasıyla mahallenin altyapı sorununu ortadan kaldırıyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede bulunan mahallelerin altyapı ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler geliştiriyor. MASKİ, Kula ilçesine bağlı Topuzdamları Mahallesinde yaşanan kanalizasyon sorununu mahallede başlattığı çalışmayla gideriyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, mahallede ek kanalizasyon hattı döşeme işlemi gerçekleştiriyor. Gelişen mahallelere yetersiz gelen hatlar MASKİ sayesinde sorun olmaktan çıkıyor.
MASKİ’nin hizmetlerinden dolayı mahalle olarak memnun olduklarını ifade eden ve mahalleli adına teşekkürlerini sunan Topuzdamları Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Yıldırım, “Mahallemize yaptığı çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederim. Bu hizmetlerde emeği geçenlerden Allah razı olsun. Kanalizasyon hattında çok sıkıntı yaşıyordu vatandaşlarımız. Şimdi altyapımız yapılıyor, bittiğinde inşallah yollarımız da yapılacaktır” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.