Başkan Kayda: “Salihli kabuğunu kırdı”

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2018 - 10:06, Güncelleme: 29.08.2018 - 10:06
 

Başkan Kayda: “Salihli kabuğunu kırdı”

Olağan müdürler toplantısında belediye daire müdürleriyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, kazandırdıkları hizmetlerle Salihli’nin kabuğunu kırdığını söyledi.Belediye meclis salonunda...
Olağan müdürler toplantısında belediye daire müdürleriyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, kazandırdıkları hizmetlerle Salihli’nin kabuğunu kırdığını söyledi.Belediye meclis salonunda yapılan toplantıda "Sizlerle birlikte Salihli’ye hizmet yolunda büyük sarf ettik" diyerek konuşmasına başlayan Başkan Kayda, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belde sorumlularına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.Göreve başladığı günden itibaren vatandaşlara verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini ifade eden Başkan Kayda, “Salihli Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ilçemize büyük yatırımlar kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Bunun onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Salihli kabuğunu kırdı, kimse önünde duramaz artık. Salihli şu 4,5 yıldaki ivmeyi hiçbir dönemde kazanmadı. Buradaki emek başarı hepimizin. Görevimizi layıkıyla yapmanın huzuru içerisindeyiz” diye konuştu.Toplantıya Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu, İbrahim Karaca ve Ali Rıza Ünveren ile daire müdürleri, belde sorumluları katıldı.
Olağan müdürler toplantısında belediye daire müdürleriyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, kazandırdıkları hizmetlerle Salihli’nin kabuğunu kırdığını söyledi.Belediye meclis salonunda...

Olağan müdürler toplantısında belediye daire müdürleriyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, kazandırdıkları hizmetlerle Salihli’nin kabuğunu kırdığını söyledi.

Belediye meclis salonunda yapılan toplantıda "Sizlerle birlikte Salihli’ye hizmet yolunda büyük sarf ettik" diyerek konuşmasına başlayan Başkan Kayda, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belde sorumlularına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Göreve başladığı günden itibaren vatandaşlara verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini ifade eden Başkan Kayda, “Salihli Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ilçemize büyük yatırımlar kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Bunun onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Salihli kabuğunu kırdı, kimse önünde duramaz artık. Salihli şu 4,5 yıldaki ivmeyi hiçbir dönemde kazanmadı. Buradaki emek başarı hepimizin. Görevimizi layıkıyla yapmanın huzuru içerisindeyiz” diye konuştu.

Toplantıya Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu, İbrahim Karaca ve Ali Rıza Ünveren ile daire müdürleri, belde sorumluları katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.