Başsavcı Şimşek’ten MESOB’a veda ziyareti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2017 - 10:11, Güncelleme: 13.07.2017 - 10:11
 

Başsavcı Şimşek’ten MESOB’a veda ziyareti

HSK Yaz Kararnamesi ile Yargıtay Savcılığına atanan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek MESOB’a veda ziyareti gerçekleştirdi.HSK Yaz Kararnamesi ile yaklaşık 2,5 yıldır Manisa’da görev yapan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı...
HSK Yaz Kararnamesi ile Yargıtay Savcılığına atanan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek MESOB’a veda ziyareti gerçekleştirdi.HSK Yaz Kararnamesi ile yaklaşık 2,5 yıldır Manisa’da görev yapan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı veda ziyaretleri kapsamında Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter’i ziyaret etti. Şimşek’in zorlu bir süreçte görev yaptığını ve Manisa’ya yaptığı katkıların önemli olduğunu belirten Geriter, yeni görevinde Şimşek’e başarılar diledi. Şimşek de Manisa’dan güzel dostluklarla ayrıldığını belirterek helallik istedi. Geriter ziyaretin anısına Şimşek’e ahilik konulu bir rölyef hediye etti.Ziyarette Birlik Başkan Vekili Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ile Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül de hazır bulundu.
HSK Yaz Kararnamesi ile Yargıtay Savcılığına atanan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek MESOB’a veda ziyareti gerçekleştirdi.HSK Yaz Kararnamesi ile yaklaşık 2,5 yıldır Manisa’da görev yapan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı...

HSK Yaz Kararnamesi ile Yargıtay Savcılığına atanan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek MESOB’a veda ziyareti gerçekleştirdi.

HSK Yaz Kararnamesi ile yaklaşık 2,5 yıldır Manisa’da görev yapan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı veda ziyaretleri kapsamında Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter’i ziyaret etti. Şimşek’in zorlu bir süreçte görev yaptığını ve Manisa’ya yaptığı katkıların önemli olduğunu belirten Geriter, yeni görevinde Şimşek’e başarılar diledi. Şimşek de Manisa’dan güzel dostluklarla ayrıldığını belirterek helallik istedi. Geriter ziyaretin anısına Şimşek’e ahilik konulu bir rölyef hediye etti.

Ziyarette Birlik Başkan Vekili Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ile Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül de hazır bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.