Belediye başkanından halk günü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2016 - 16:49, Güncelleme: 15.11.2016 - 16:49
 

Belediye başkanından halk günü

Alaşehir Belediyesi tarafından her hafta Salı günleri gerçekleştirilecek ve halkın isteklerini, belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a iletebileceği “Halk Günü Toplantıları” başladı.Alaşehir Belediyesi...
Alaşehir Belediyesi tarafından her hafta Salı günleri gerçekleştirilecek ve halkın isteklerini, belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a iletebileceği “Halk Günü Toplantıları” başladı.Alaşehir Belediyesi tarafından haftanın Salı günleri “Halk Günü Toplantıları” düzenlenecek. Halk Günü Toplantılarında vatandaşlar isteklerini ve belediyeden beklentilerini doğrudan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a iletecek. Bugüne kadar çok önemli işler başardıklarını söyleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, sosyal belediyecilik anlayışının en önemli unsurunu sosyal iletişimin oluşturduğunu söyledi. Başkan Karaçoban, “Seçim ile kazanılan bu demokrasi yarışında particiliği bir kenara bırakıp, kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden birleştirici olacağımızı söyledik ve bu sözümüzün arkasındayız” dedi.Alaşehir’i hep birlikte yönetip değişimi ve dönüşümü birlikte başaracaklarını belirten Karaçoban, "Bize verilen her oyun sorumluluğunu taşıdığımızın bilincindeyiz. Alaşehir, sosyal belediyecilik anlayışıyla birlikte sosyal belediyeciliğin yaşanacağı bir yapının temsilcisi olacak" diye konuştu.Önceliklerinin Alaşehir halkının yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu belirten Başkan Karaçoban sosyal belediyecilik anlayışının en önemli unsurunu sosyal iletişimin oluşturduğunu söyledi. Karaçoban, "Kaliteli, hızlı ve doğru iletişimin çok önem kazandığı bir çağda yaşıyoruz. Bu nedenle Alaşehir Belediyesi olarak amacımız tüm Alaşehirliler ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek”Başkan Karaçoban vatandaşları “Halk Günü Toplantısı”na davet etti.
Alaşehir Belediyesi tarafından her hafta Salı günleri gerçekleştirilecek ve halkın isteklerini, belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a iletebileceği “Halk Günü Toplantıları” başladı.Alaşehir Belediyesi...
Alaşehir Belediyesi tarafından her hafta Salı günleri gerçekleştirilecek ve halkın isteklerini, belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a iletebileceği “Halk Günü Toplantıları” başladı.
Alaşehir Belediyesi tarafından haftanın Salı günleri “Halk Günü Toplantıları” düzenlenecek. Halk Günü Toplantılarında vatandaşlar isteklerini ve belediyeden beklentilerini doğrudan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a iletecek. Bugüne kadar çok önemli işler başardıklarını söyleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, sosyal belediyecilik anlayışının en önemli unsurunu sosyal iletişimin oluşturduğunu söyledi. Başkan Karaçoban, “Seçim ile kazanılan bu demokrasi yarışında particiliği bir kenara bırakıp, kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden birleştirici olacağımızı söyledik ve bu sözümüzün arkasındayız” dedi.
Alaşehir’i hep birlikte yönetip değişimi ve dönüşümü birlikte başaracaklarını belirten Karaçoban, "Bize verilen her oyun sorumluluğunu taşıdığımızın bilincindeyiz. Alaşehir, sosyal belediyecilik anlayışıyla birlikte sosyal belediyeciliğin yaşanacağı bir yapının temsilcisi olacak" diye konuştu.
Önceliklerinin Alaşehir halkının yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu belirten Başkan Karaçoban sosyal belediyecilik anlayışının en önemli unsurunu sosyal iletişimin oluşturduğunu söyledi. Karaçoban, "Kaliteli, hızlı ve doğru iletişimin çok önem kazandığı bir çağda yaşıyoruz. Bu nedenle Alaşehir Belediyesi olarak amacımız tüm Alaşehirliler ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek”
Başkan Karaçoban vatandaşları “Halk Günü Toplantısı”na davet etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.