’Bir oyuncak, bin mutluluk’

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2018 - 10:29, Güncelleme: 27.12.2018 - 10:29
 

’Bir oyuncak, bin mutluluk’

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Hafsa Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri danışman öğretmenleri eşliğinde ’Bir oyuncak bin mutluluk olacak’ sloganı ile yardım kampanyası başlatarak örnek bir projeye imza attı.Hafsa Sultan...
Manisa’nın Salihli ilçesindeki Hafsa Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri danışman öğretmenleri eşliğinde ’Bir oyuncak bin mutluluk olacak’ sloganı ile yardım kampanyası başlatarak örnek bir projeye imza attı.Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri Danışman Öğretmenler İsa Çınar, Zülfişen Altınok ve M. Emin Gün öncülüğünde başlatmış oldukları Anasınıfı öğrencileri için oyuncak toplama projesini hayata geçirdi.Oyuncak yardım kampanyası başlatan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri, kampanya kapsamında toplanan oyuncakları koliler haline getirip, Okul Müdürü Gürcan Demir, Müdür Yardımcıları Emin Aktaş, Elçin Çelik ve öğretmenleri ile birlikte Sart Mustafa İlköğretim Kurumundaki öğrencilere dağıtılmak üzere Okul Müdürü Fatih Kaşal’a teslim etti.Okul Müdürü Kaşal’da bu anlamlı projeden dolayı Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini tebrik etti.
Manisa’nın Salihli ilçesindeki Hafsa Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri danışman öğretmenleri eşliğinde ’Bir oyuncak bin mutluluk olacak’ sloganı ile yardım kampanyası başlatarak örnek bir projeye imza attı.Hafsa Sultan...

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Hafsa Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri danışman öğretmenleri eşliğinde ’Bir oyuncak bin mutluluk olacak’ sloganı ile yardım kampanyası başlatarak örnek bir projeye imza attı.

Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri Danışman Öğretmenler İsa Çınar, Zülfişen Altınok ve M. Emin Gün öncülüğünde başlatmış oldukları Anasınıfı öğrencileri için oyuncak toplama projesini hayata geçirdi.

Oyuncak yardım kampanyası başlatan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri, kampanya kapsamında toplanan oyuncakları koliler haline getirip, Okul Müdürü Gürcan Demir, Müdür Yardımcıları Emin Aktaş, Elçin Çelik ve öğretmenleri ile birlikte Sart Mustafa İlköğretim Kurumundaki öğrencilere dağıtılmak üzere Okul Müdürü Fatih Kaşal’a teslim etti.

Okul Müdürü Kaşal’da bu anlamlı projeden dolayı Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini tebrik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.