Büyükşehir Zabıtası Kırkağaç’ta sorunları dinledi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2016 - 17:18, Güncelleme: 10.11.2016 - 17:18
 

Büyükşehir Zabıtası Kırkağaç’ta sorunları dinledi

Manisa’nın 17 ilçesinde tüm birimleriyle titiz çalışmalar içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesinde pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, esnafın korunması ve halkın huzuru...
Manisa’nın 17 ilçesinde tüm birimleriyle titiz çalışmalar içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesinde pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, esnafın korunması ve halkın huzuru için her zaman görevlerinin başında olduklarını söyledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Kırkağaç ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret eden İra, Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman ile Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Kırkağaç Perşembe Pazarı’nı da gezen İra ve Duman, esnafa hayırlı işler diledi, sorunlarını dinledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda sık sık ilçeleri ziyaret ettiklerini ve sorunların tespitini yaptıklarını belirten Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, “17 ilçemizin tamamında esnafımızın korunması ve halkımızın huzuru için her zaman görevimizin başındayız” dedi.
Manisa’nın 17 ilçesinde tüm birimleriyle titiz çalışmalar içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesinde pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, esnafın korunması ve halkın huzuru...
Manisa’nın 17 ilçesinde tüm birimleriyle titiz çalışmalar içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesinde pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, esnafın korunması ve halkın huzuru için her zaman görevlerinin başında olduklarını söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Kırkağaç ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret eden İra, Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman ile Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Kırkağaç Perşembe Pazarı’nı da gezen İra ve Duman, esnafa hayırlı işler diledi, sorunlarını dinledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda sık sık ilçeleri ziyaret ettiklerini ve sorunların tespitini yaptıklarını belirten Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, “17 ilçemizin tamamında esnafımızın korunması ve halkımızın huzuru için her zaman görevimizin başındayız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.