Büyükşehirden engelli asansör uyarısı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2016 - 16:12, Güncelleme: 23.11.2016 - 16:12
 

Büyükşehirden engelli asansör uyarısı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından üst Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki üst geçitlere yapılan asansörler, bazı amacı dışı kullanımlar nedeniyle zarar görüyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelli, hamile ve yaşlı vatandaşların...
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından üst Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki üst geçitlere yapılan asansörler, bazı amacı dışı kullanımlar nedeniyle zarar görüyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelli, hamile ve yaşlı vatandaşların üstgeçitleri rahatlıkla kullanabilmeleri amacıyla hizmete sunduğu asansörler, bazı art niyetli kişilerin amacı dışında kullanmaya çalışması ve zorlaması nedeniyle zaman zaman arıza veriyor. Geçtiğimiz gün de buna benzer bir vakadan dolayı arızalanan asansörlere Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri anında müdahale ederek, yaşanan arızayı giderdi. Asansörlerin engelli, hamile ve yaşlılar için hizmette olduğu açıklamasında bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, asansörlerin amacı dışında kullanılmaması ve zarar verilmemesi yönünde vatandaşları çağrıda bulundu. Asansörü kullanan vatandaşlar da, arızanın kısa sürede giderilmesi nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından üst Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki üst geçitlere yapılan asansörler, bazı amacı dışı kullanımlar nedeniyle zarar görüyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelli, hamile ve yaşlı vatandaşların...
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından üst Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki üst geçitlere yapılan asansörler, bazı amacı dışı kullanımlar nedeniyle zarar görüyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelli, hamile ve yaşlı vatandaşların üstgeçitleri rahatlıkla kullanabilmeleri amacıyla hizmete sunduğu asansörler, bazı art niyetli kişilerin amacı dışında kullanmaya çalışması ve zorlaması nedeniyle zaman zaman arıza veriyor. Geçtiğimiz gün de buna benzer bir vakadan dolayı arızalanan asansörlere Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri anında müdahale ederek, yaşanan arızayı giderdi. Asansörlerin engelli, hamile ve yaşlılar için hizmette olduğu açıklamasında bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, asansörlerin amacı dışında kullanılmaması ve zarar verilmemesi yönünde vatandaşları çağrıda bulundu. Asansörü kullanan vatandaşlar da, arızanın kısa sürede giderilmesi nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.