CBÜ’de "İnternetle Yeni Kariyer Yolları" anlatıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2018 - 12:28, Güncelleme: 12.12.2018 - 12:28
 

CBÜ’de "İnternetle Yeni Kariyer Yolları" anlatıldı

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisat Kulübü tarafından düzenlenen konferansta, Extranet Şirket Müdürü Mehmet Tekintaş, "İnternetle Yeni Kariyer Yolları" konulu sunumu ile konuşmacı olarak katıldı.Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Prof....
Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisat Kulübü tarafından düzenlenen konferansta, Extranet Şirket Müdürü Mehmet Tekintaş, "İnternetle Yeni Kariyer Yolları" konulu sunumu ile konuşmacı olarak katıldı.Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde düzenlenen "Choose Your Department 18" konulu konferans ilgi gördü. Konferansa, Extranet Şirket Müdürü Mehmet Tekintaş da katıldı. Tekintaş, "İnternetle Yeni Kariyer Yolları" konulu bir sunum yaparak, internetle hayata dahil olan yeni kariyer yollarından bahsetti. Tekintaş, sektör gelişimi ile ilgili bilgiler vererek başladığı sunumuna, dünyada ve Türkiye’de internet kullanımına dair bazı istatistikleri anlattı. İnterneti en çok hangi amaçlarla kullandığımız hakkında detay veren Mehmet Tekintaş, kariyer fırsatları hakkında da türlü ipuçları vererek katılımcıları bilgilendirdi. Son olarak güvenli internet kullanımının önemine değinen Tekintaş, güvenli bir internetin temel unsurları olan güçlü korumaya sahip bir şifre oluşturma, her elektronik iletiyi açmama, güncel yazılım kullanma, internete bağlanma yerinin seçimi ve çocuk koruma seçenekli aile paketlerini sıraladı. Mehmet Tekintaş, "Gelecek planlarımızı, dijitalleşen dünya dinamikleri doğrultusunda yapmak gerekliliğini, her adımımızda hatırlamamız gerekmektedir" dedi.
Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisat Kulübü tarafından düzenlenen konferansta, Extranet Şirket Müdürü Mehmet Tekintaş, "İnternetle Yeni Kariyer Yolları" konulu sunumu ile konuşmacı olarak katıldı.Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Prof....

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisat Kulübü tarafından düzenlenen konferansta, Extranet Şirket Müdürü Mehmet Tekintaş, "İnternetle Yeni Kariyer Yolları" konulu sunumu ile konuşmacı olarak katıldı.

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde düzenlenen "Choose Your Department 18" konulu konferans ilgi gördü. Konferansa, Extranet Şirket Müdürü Mehmet Tekintaş da katıldı. Tekintaş, "İnternetle Yeni Kariyer Yolları" konulu bir sunum yaparak, internetle hayata dahil olan yeni kariyer yollarından bahsetti. Tekintaş, sektör gelişimi ile ilgili bilgiler vererek başladığı sunumuna, dünyada ve Türkiye’de internet kullanımına dair bazı istatistikleri anlattı. İnterneti en çok hangi amaçlarla kullandığımız hakkında detay veren Mehmet Tekintaş, kariyer fırsatları hakkında da türlü ipuçları vererek katılımcıları bilgilendirdi. Son olarak güvenli internet kullanımının önemine değinen Tekintaş, güvenli bir internetin temel unsurları olan güçlü korumaya sahip bir şifre oluşturma, her elektronik iletiyi açmama, güncel yazılım kullanma, internete bağlanma yerinin seçimi ve çocuk koruma seçenekli aile paketlerini sıraladı. Mehmet Tekintaş, "Gelecek planlarımızı, dijitalleşen dünya dinamikleri doğrultusunda yapmak gerekliliğini, her adımımızda hatırlamamız gerekmektedir" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.