Dargıl’ın sakinleri daha temiz su içecek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2016 - 15:58, Güncelleme: 11.11.2016 - 15:58
 

Dargıl’ın sakinleri daha temiz su içecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı içme suyu temin etmek amacıyla Gördes’in Dargıl Mahallesinde eskiyen ve kötü görünüme sahip olan içme suyu...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı içme suyu temin etmek amacıyla Gördes’in Dargıl Mahallesinde eskiyen ve kötü görünüme sahip olan içme suyu deposunda bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede içme suyu depolarında bakım-onarım çalışmalarına devam ediyor. Hanelere ulaşan suyun kalitesini artırmak için yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşların musluğundan daha kaliteli su akması sağlanıyor. Bu kapsamda, Gördes’in Dargıl Mahallesinde yer alan içme suyu deposunda bakım onarım çalışması gerçekleştirildi.İçme suyu depolarının bakım-onarım ve revizyonları yapılıyorMASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde içme suyu depolarını yenileyerek Manisalılar için önemli bir hizmeti hayata geçirdiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, içme suyu depolarının temizliğine büyük önem veriyor. Bizde ekiplerimizle birlikte Başkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı hızla gerçekleştiriyoruz. İl genelinde yıllarca bakım-onarım ve revizyonları yapılmamış su depolarımızı yeniliyoruz. Bu sayede vatandaşlarımıza daha kaliteli içme suyu ulaştırıyoruz.” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı içme suyu temin etmek amacıyla Gördes’in Dargıl Mahallesinde eskiyen ve kötü görünüme sahip olan içme suyu...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı içme suyu temin etmek amacıyla Gördes’in Dargıl Mahallesinde eskiyen ve kötü görünüme sahip olan içme suyu deposunda bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede içme suyu depolarında bakım-onarım çalışmalarına devam ediyor. Hanelere ulaşan suyun kalitesini artırmak için yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşların musluğundan daha kaliteli su akması sağlanıyor. Bu kapsamda, Gördes’in Dargıl Mahallesinde yer alan içme suyu deposunda bakım onarım çalışması gerçekleştirildi.
İçme suyu depolarının bakım-onarım ve revizyonları yapılıyor
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde içme suyu depolarını yenileyerek Manisalılar için önemli bir hizmeti hayata geçirdiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, içme suyu depolarının temizliğine büyük önem veriyor. Bizde ekiplerimizle birlikte Başkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı hızla gerçekleştiriyoruz. İl genelinde yıllarca bakım-onarım ve revizyonları yapılmamış su depolarımızı yeniliyoruz. Bu sayede vatandaşlarımıza daha kaliteli içme suyu ulaştırıyoruz.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.