Dev adamlara tatlı dopingi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2019 - 12:47, Güncelleme: 10.05.2019 - 12:47
 

Dev adamlara tatlı dopingi

Salihli 45.5 Taraftar Derneği üyeleri Salihli Belediyespor’u ligin son haftasında deplasmanda oynayacağı İzmir Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi antrenmanı ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele...
Salihli 45.5 Taraftar Derneği üyeleri Salihli Belediyespor’u ligin son haftasında deplasmanda oynayacağı İzmir Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi antrenmanı ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve son 3 haftadır mağlubiyet görmeyen Baş Antrenör Murat Öztürk yönetimindeki Salihli Belediyespor ligin son haftasında deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyespor’un konuğu olacak. Maçın hazırlıklarını Belediye Spor Salonu’nda Baş Antrenör Murat Öztürk ve Yardımcı Antrenör Çağatay Köse yönetiminde sürdüren Yeşil-beyazlı ekibin antrenmanına Salihli 45.5 Taraftarlar Derneği üyeleri sürpriz ziyarette bulundu. Zorlu ve kritik maç öncesi ziyarette dernek Başkanı Yakup Karahan, basketbolculara tatlı ikramında bulundu. Yeşil-beyazlı ekibe önce İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında başarılar dileyen Karahan, daha sonra da Muğla’da oynanacak olan 2. Lig yolundaki final maçlarında başarılar diledi. Baş Antrenör Öztürk ise tatlı jestinden dolayı 45.5 Taraftar Derneği üyelerine teşekkür etti.Öte yandan Celal Atik Spor Salonu’nda oynanacak olan İzmir Büyükşehir Belediyespor - Salihli Belediyespor karşılaşması Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak.Karşılaşma öncesi ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediyespor 12 puanla 2.sırada yer alırken, Salihli Belediyespor ise 10 puanla 3. sırada yer alıyor.
Salihli 45.5 Taraftar Derneği üyeleri Salihli Belediyespor’u ligin son haftasında deplasmanda oynayacağı İzmir Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi antrenmanı ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele...

Salihli 45.5 Taraftar Derneği üyeleri Salihli Belediyespor’u ligin son haftasında deplasmanda oynayacağı İzmir Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi antrenmanı ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve son 3 haftadır mağlubiyet görmeyen Baş Antrenör Murat Öztürk yönetimindeki Salihli Belediyespor ligin son haftasında deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyespor’un konuğu olacak. Maçın hazırlıklarını Belediye Spor Salonu’nda Baş Antrenör Murat Öztürk ve Yardımcı Antrenör Çağatay Köse yönetiminde sürdüren Yeşil-beyazlı ekibin antrenmanına Salihli 45.5 Taraftarlar Derneği üyeleri sürpriz ziyarette bulundu. Zorlu ve kritik maç öncesi ziyarette dernek Başkanı Yakup Karahan, basketbolculara tatlı ikramında bulundu. Yeşil-beyazlı ekibe önce İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında başarılar dileyen Karahan, daha sonra da Muğla’da oynanacak olan 2. Lig yolundaki final maçlarında başarılar diledi. Baş Antrenör Öztürk ise tatlı jestinden dolayı 45.5 Taraftar Derneği üyelerine teşekkür etti.

Öte yandan Celal Atik Spor Salonu’nda oynanacak olan İzmir Büyükşehir Belediyespor - Salihli Belediyespor karşılaşması Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak.

Karşılaşma öncesi ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediyespor 12 puanla 2.sırada yer alırken, Salihli Belediyespor ise 10 puanla 3. sırada yer alıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.