Duraklardaki afişler temizleniyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2019 - 11:26, Güncelleme: 04.02.2019 - 11:26
 

Duraklardaki afişler temizleniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir merkezinde otobüs duraklarına asılan ve görüntü kirliliğine sebep olan afiş ve...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir merkezinde otobüs duraklarına asılan ve görüntü kirliliğine sebep olan afiş ve pankartları temizledi.Manisa genelinde vatandaşların huzuru için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu duraklarda temizlik çalışması yaptı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ve Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir merkezinde görüntü kirliliğine sebebiyet veren afiş ve pankartları temizledi. Çalışma kapsamında, yasak olmasına rağmen otobüs duraklarına resmi veya özel kurum ya da şahıslar tarafından asılan afiş ve pankartlar temizlendi. Durakları reklam panosu gibi kullanan özel firma ve şahıslara Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uygulandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir merkezinde otobüs duraklarına asılan ve görüntü kirliliğine sebep olan afiş ve...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir merkezinde otobüs duraklarına asılan ve görüntü kirliliğine sebep olan afiş ve pankartları temizledi.

Manisa genelinde vatandaşların huzuru için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu duraklarda temizlik çalışması yaptı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ve Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir merkezinde görüntü kirliliğine sebebiyet veren afiş ve pankartları temizledi. Çalışma kapsamında, yasak olmasına rağmen otobüs duraklarına resmi veya özel kurum ya da şahıslar tarafından asılan afiş ve pankartlar temizlendi. Durakları reklam panosu gibi kullanan özel firma ve şahıslara Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uygulandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.