EGEİD üyeleri ihracat için verilen destekleri dinledi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2019 - 09:56, Güncelleme: 24.10.2019 - 09:56
 

EGEİD üyeleri ihracat için verilen destekleri dinledi

Ege İhracatçilar Derneği (egeid) Üyeleri Bu Hafta Yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısında Yurt Dışı Yatırımlarda Ve İhracat İçin Verilen Destek Ve Hibeler Hakkında Bilgi Sahibi Oldu.
Ege İhracatçılar Derneği (EGEİD) üyeleri bu hafta yaptığı yönetim kurulu toplantısında yurt dışı yatırımlarda ve ihracat için verilen destek ve hibeler hakkında bilgi sahibi oldu. İzmir’de özel bir şirketin sahibi olan proje uzmanı eğitimci yazar Onur Yeşilçavdar’ı ağırlayan EGEİD üyeleri ihracatın artmasına yönelik çalışmalar yapmaya devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan EGEİD Başkanı Ayberk Aloğlu, "Aramızda gerek dolaylı gerek direk ihracat yapan 70’i aşkın ülkede pazarı bulunan 26 sektör bulunduruyoruz. Ülkemiz ihracatın arttırılması için bir çok teşvik ve destek veriyor. Yeni pazarlara girerken daha güçlü ve kalıcı kalmak için bunları öğrenmemiz gerekiyor. Uluslararasılaştırma destek fonları ile ilgili birçok bilgi edindik. Eğitmenimiz sayın Onur Yeşilçavdar’a teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde projelendireceğiz." dedi.
Ege İhracatçilar Derneği (egeid) Üyeleri Bu Hafta Yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısında Yurt Dışı Yatırımlarda Ve İhracat İçin Verilen Destek Ve Hibeler Hakkında Bilgi Sahibi Oldu.

Ege İhracatçılar Derneği (EGEİD) üyeleri bu hafta yaptığı yönetim kurulu toplantısında yurt dışı yatırımlarda ve ihracat için verilen destek ve hibeler hakkında bilgi sahibi oldu.

İzmir’de özel bir şirketin sahibi olan proje uzmanı eğitimci yazar Onur Yeşilçavdar’ı ağırlayan EGEİD üyeleri ihracatın artmasına yönelik çalışmalar yapmaya devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan EGEİD Başkanı Ayberk Aloğlu, "Aramızda gerek dolaylı gerek direk ihracat yapan 70’i aşkın ülkede pazarı bulunan 26 sektör bulunduruyoruz. Ülkemiz ihracatın arttırılması için bir çok teşvik ve destek veriyor. Yeni pazarlara girerken daha güçlü ve kalıcı kalmak için bunları öğrenmemiz gerekiyor. Uluslararasılaştırma destek fonları ile ilgili birçok bilgi edindik. Eğitmenimiz sayın Onur Yeşilçavdar’a teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde projelendireceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.