Ekipler sıcak havaya rağmen çalışıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2017 - 13:57, Güncelleme: 11.07.2017 - 13:57
 

Ekipler sıcak havaya rağmen çalışıyor

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatlarıyla yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Alaşehir Fen İşleri Ekipleri, Alaşehir’in merkez ve kırsal mahallelerinde, asfalt yol, kilit parke taşı...
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatlarıyla yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Alaşehir Fen İşleri Ekipleri, Alaşehir’in merkez ve kırsal mahallelerinde, asfalt yol, kilit parke taşı döşeme ve sathi kaplama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Bahadır Mahallesine sathi kaplamaHavaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına hız veren Alaşehir Belediyesi ilçenin dört bir yanında eş zamanlı çalışmalarıyla göz dolduruyor. Fen İşleri Ekipleri, Bahadır Mahallesinde 2 kilometre uzunluğundaki yolda sathi kaplama çalışmalarına devam ederken, Sobran Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Alaşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, Piyadeler Mahallesinde bozulan yerlere asfalt yaması da yaptı. Ekipler ayrıca, mahallelerde bulunan yollarda yoğun tahribat olan yerlerde geçici olarak asfalt yaması ile onarım çalışmalarına devam ediyor.
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatlarıyla yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Alaşehir Fen İşleri Ekipleri, Alaşehir’in merkez ve kırsal mahallelerinde, asfalt yol, kilit parke taşı...

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatlarıyla yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Alaşehir Fen İşleri Ekipleri, Alaşehir’in merkez ve kırsal mahallelerinde, asfalt yol, kilit parke taşı döşeme ve sathi kaplama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bahadır Mahallesine sathi kaplama

Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına hız veren Alaşehir Belediyesi ilçenin dört bir yanında eş zamanlı çalışmalarıyla göz dolduruyor. Fen İşleri Ekipleri, Bahadır Mahallesinde 2 kilometre uzunluğundaki yolda sathi kaplama çalışmalarına devam ederken, Sobran Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Alaşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, Piyadeler Mahallesinde bozulan yerlere asfalt yaması da yaptı. Ekipler ayrıca, mahallelerde bulunan yollarda yoğun tahribat olan yerlerde geçici olarak asfalt yaması ile onarım çalışmalarına devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.