Genç İbrahim kalbine yenik düştü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2019 - 16:12, Güncelleme: 22.07.2019 - 16:12
 

Genç İbrahim kalbine yenik düştü

Manisa’nın Kula İlçesinde Kalbindeki Rahatsızlık Sebebi İle Bir Süredir Tedavi Gören İbrahim Ulusu, Kalbine Yenik Düşerek Yaşamını Yitirdi.
Manisa’nın Kula ilçesinde kalbindeki rahatsızlık sebebi ile bir süredir tedavi gören 23 yaşındaki İbrahim Ulusu, kalbine yenik düşerek yaşamını yitirdi. Kula’da bir süre önce yakalandığı kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 23 yaşındaki İbrahim Ulusu, tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Kalbine yenik düşen genç İbrahim’in ölümü, yakınlarını ve arkadaşlarını yasa boğdu. Genç İbrahim’in cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Kula’ya bağlı Başıbüyük Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından Başıbüyük mahalle mezarlığına defnedildi.
Manisa’nın Kula İlçesinde Kalbindeki Rahatsızlık Sebebi İle Bir Süredir Tedavi Gören İbrahim Ulusu, Kalbine Yenik Düşerek Yaşamını Yitirdi.

Manisa’nın Kula ilçesinde kalbindeki rahatsızlık sebebi ile bir süredir tedavi gören 23 yaşındaki İbrahim Ulusu, kalbine yenik düşerek yaşamını yitirdi.

Kula’da bir süre önce yakalandığı kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 23 yaşındaki İbrahim Ulusu, tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Kalbine yenik düşen genç İbrahim’in ölümü, yakınlarını ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Genç İbrahim’in cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Kula’ya bağlı Başıbüyük Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından Başıbüyük mahalle mezarlığına defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.