Göktaş Mahallesinin 40 yıllık altyapısı yenileniyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2016 - 16:25, Güncelleme: 05.12.2016 - 16:25
 

Göktaş Mahallesinin 40 yıllık altyapısı yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesinde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı. Yaklaşık 40 yıl önce döşenmiş hatta başlayan çalışmalar...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesinde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı. Yaklaşık 40 yıl önce döşenmiş hatta başlayan çalışmalar mahalle sakinlerinin takdirini kazandı.Manisa İl genelinde eski altyapı sistemlerini ortadan kaldıran MASKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Soma ilçesinin Göktaş Mahallesinin kanalizasyon hattında yenileme çalışmalarına başladı. MASKİ ekipleri, mahallede bulunan bin 800 metrelik hattı tamamen yenileyecek. Çalışmaların tamamlanması ile mahalle sakinleri daha sağlıklı bir kanalizasyon sistemine kavuşacak. Kanalizasyon hattındaki çalışmaların yanı sıra, mahallenin bin 730 metrelik içme suyu hattı da MASKİ tarafından yenilenecek.Muhtardan teşekkürGöktaş Mahalle Muhtarı Bahri Yılmaz, mahallelerinde yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ’ye teşekkür etti. Yılmaz, “Köyümüzün kanalizasyon ve içme suyu hattı 80’li yıllarda yapılmıştı. O zamanlar kendi imkanlarımızla yaptığımız altyapımızda patlak ve kaçaklar yaşanıyordu. Hatlar artık ihtiyacımızı karşılamıyordu. İçme suyu ve kanalizasyon altyapısı çok eski olmasından dolayı sıkıntı çekiyorduk. Bunun için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe yazdık ve dilekçemiz kabul edildi. Şu anda kanalizasyon hattında çalışma başladı. Bunun için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve tüm MASKİ çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.“Bu yaşıma kadar böyle işler görmedim”Mahalle sakinlerinden Fevzi Çakır, “Yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den yerden göğe kadar memnunuz. Ben bu yaşıma kadar böyle işler görmedim. Şimdiye kadar böyle bir çalışmayı burada da, başka köylerde de görmedim” diyerek çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesinde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı. Yaklaşık 40 yıl önce döşenmiş hatta başlayan çalışmalar...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesinde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı. Yaklaşık 40 yıl önce döşenmiş hatta başlayan çalışmalar mahalle sakinlerinin takdirini kazandı.
Manisa İl genelinde eski altyapı sistemlerini ortadan kaldıran MASKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Soma ilçesinin Göktaş Mahallesinin kanalizasyon hattında yenileme çalışmalarına başladı. MASKİ ekipleri, mahallede bulunan bin 800 metrelik hattı tamamen yenileyecek. Çalışmaların tamamlanması ile mahalle sakinleri daha sağlıklı bir kanalizasyon sistemine kavuşacak. Kanalizasyon hattındaki çalışmaların yanı sıra, mahallenin bin 730 metrelik içme suyu hattı da MASKİ tarafından yenilenecek.

Muhtardan teşekkür
Göktaş Mahalle Muhtarı Bahri Yılmaz, mahallelerinde yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ’ye teşekkür etti. Yılmaz, “Köyümüzün kanalizasyon ve içme suyu hattı 80’li yıllarda yapılmıştı. O zamanlar kendi imkanlarımızla yaptığımız altyapımızda patlak ve kaçaklar yaşanıyordu. Hatlar artık ihtiyacımızı karşılamıyordu. İçme suyu ve kanalizasyon altyapısı çok eski olmasından dolayı sıkıntı çekiyorduk. Bunun için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe yazdık ve dilekçemiz kabul edildi. Şu anda kanalizasyon hattında çalışma başladı. Bunun için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve tüm MASKİ çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

“Bu yaşıma kadar böyle işler görmedim”
Mahalle sakinlerinden Fevzi Çakır, “Yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den yerden göğe kadar memnunuz. Ben bu yaşıma kadar böyle işler görmedim. Şimdiye kadar böyle bir çalışmayı burada da, başka köylerde de görmedim” diyerek çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.