Gölmarmaralı kadınlara sağlık semineri

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2016 - 13:21, Güncelleme: 23.11.2016 - 13:21
 

Gölmarmaralı kadınlara sağlık semineri

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçedeki kadınlara yönelik gerçekleştirdiği ‘Kadın Sağlığı Semineri’, Gölmarmara ile devam etti. Ebe Gülşah Filiz tarafından verilen seminerde, Gölmarmaralı kadınlar kendi sağlıkları ve hastalıklardan...
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçedeki kadınlara yönelik gerçekleştirdiği ‘Kadın Sağlığı Semineri’, Gölmarmara ile devam etti. Ebe Gülşah Filiz tarafından verilen seminerde, Gölmarmaralı kadınlar kendi sağlıkları ve hastalıklardan korunma yöntemleri gibi konularda bilgi sahibi oldu.Sosyal içerikli projelerle de vatandaşın daima yanında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘Kadın Sağlığı’ seminerleriyle 17 ilçedeki kadınlara ulaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gölmarmaralı kadınlara yönelik de ‘Kadın Sağlığı’ semineri düzenlendi. Gölmarmara Atatürk İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde Ebe Gülşah Filiz, kadınlara, kadın hastalıklarının yanı sıra üreme, adet düzensizliği, korunma yöntemleri gibi konularda da bilgiler verdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün destekleriyle tüm ilçelerdeki kadınlara yönelik bu semineri gerçekleştirdiklerini belirten Ebe Gülşah Filiz, daha fazla kadına ulaşmanın çabasını gösterdiklerini söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçedeki kadınlara yönelik gerçekleştirdiği ‘Kadın Sağlığı Semineri’, Gölmarmara ile devam etti. Ebe Gülşah Filiz tarafından verilen seminerde, Gölmarmaralı kadınlar kendi sağlıkları ve hastalıklardan...
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçedeki kadınlara yönelik gerçekleştirdiği ‘Kadın Sağlığı Semineri’, Gölmarmara ile devam etti. Ebe Gülşah Filiz tarafından verilen seminerde, Gölmarmaralı kadınlar kendi sağlıkları ve hastalıklardan korunma yöntemleri gibi konularda bilgi sahibi oldu.
Sosyal içerikli projelerle de vatandaşın daima yanında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘Kadın Sağlığı’ seminerleriyle 17 ilçedeki kadınlara ulaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gölmarmaralı kadınlara yönelik de ‘Kadın Sağlığı’ semineri düzenlendi. Gölmarmara Atatürk İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde Ebe Gülşah Filiz, kadınlara, kadın hastalıklarının yanı sıra üreme, adet düzensizliği, korunma yöntemleri gibi konularda da bilgiler verdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün destekleriyle tüm ilçelerdeki kadınlara yönelik bu semineri gerçekleştirdiklerini belirten Ebe Gülşah Filiz, daha fazla kadına ulaşmanın çabasını gösterdiklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.