Gördes’te tedbirlere uymayan 12 kişiye ceza

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2020 - 09:16, Güncelleme: 10.04.2020 - 09:16
 

Gördes’te tedbirlere uymayan 12 kişiye ceza

GÖRDES'TE, KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA ALINAN ÖNLEM VE YASAKLARI İHLAL EDEN 12 KİŞİYE CEZAİ İŞLEM UYGULANDI.
Manisa’nın Gördes ilçesinde, korona virüs tedbirleri kapsamında alınan önlem ve yasakları ihlal eden 12 kişiye cezai işlem uygulandı. Gördes’te korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında alınan karar ve yasaklara uymayan 7 kişiye sosyal mesafeyi ihlal etmekten ve emniyet güçlerinin ikazlarına rağmen dışarı çıkan 65 yaş üstü 5 kişiye sokağa çıkma SOSYAL AĞLAR Hesapları al yasağı ihlalinden olmak üzere toplam 12 kişiye cezai işlem uygulandı.
GÖRDES'TE, KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA ALINAN ÖNLEM VE YASAKLARI İHLAL EDEN 12 KİŞİYE CEZAİ İŞLEM UYGULANDI.

Manisa’nın Gördes ilçesinde, korona virüs tedbirleri kapsamında alınan önlem ve yasakları ihlal eden 12 kişiye cezai işlem uygulandı.

Gördes’te korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında alınan karar ve yasaklara uymayan 7 kişiye sosyal mesafeyi ihlal etmekten ve emniyet güçlerinin ikazlarına rağmen dışarı çıkan 65 yaş üstü 5 kişiye sokağa çıkma SOSYAL AĞLAR Hesapları al yasağı ihlalinden olmak üzere toplam 12 kişiye cezai işlem uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.