Havuzlu Çarşı bahara hazırlanıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2017 - 15:42, Güncelleme: 21.02.2017 - 15:42
 

Havuzlu Çarşı bahara hazırlanıyor

Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipleri Manisa’nın en işlek çarşılarından biri olan Havuzlu Çarşı içerisinde düzenleme çalışması başlattı. Yapılan çalışma ile çarşı içerisindeki süs havuzunu etrafına peyzaj çalışması ve...
Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipleri Manisa’nın en işlek çarşılarından biri olan Havuzlu Çarşı içerisinde düzenleme çalışması başlattı. Yapılan çalışma ile çarşı içerisindeki süs havuzunu etrafına peyzaj çalışması ve lale soğanı dikimi gerçekleştirildi.Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Havuzlu Çarşı içinde peyzaj çalışması başlattı. Çarşı içerisinde bulunan süs havuzunun etrafında çalışma yapan ekipler farklı renklerde lale soğanı ve mevsimlik çiçek dikimi yapıldı. Havuzlu çarşının Şehzadeler’in ne uğrak yerlerinden biri olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz hava koşullarının biraz daha düzelmesi ile ilçe genelinde çiçeklendirme çalışmaları başlatmış durumda. Bu çalışmalar kapsamında Şehzadeler’deki en uğrak yerlerinden biri olan Havuzlu Çarşı içerisinde ekiplerimiz peyzaj çalışması başlattı. Ekiplerimiz yapılan çalışma ile farklı renklerde lale soğanı ve mevsimlik çiçeklerin dikimini gerçekleştirdiler. Bu çalışma ile Havuzlu Çarşı baharın başlangıcından itibaren rengarenk olacak. Esnaflarımız da daha güzel bir ortamda ticaretlerini yapacaklar.” dedi.
Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipleri Manisa’nın en işlek çarşılarından biri olan Havuzlu Çarşı içerisinde düzenleme çalışması başlattı. Yapılan çalışma ile çarşı içerisindeki süs havuzunu etrafına peyzaj çalışması ve...

Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipleri Manisa’nın en işlek çarşılarından biri olan Havuzlu Çarşı içerisinde düzenleme çalışması başlattı. Yapılan çalışma ile çarşı içerisindeki süs havuzunu etrafına peyzaj çalışması ve lale soğanı dikimi gerçekleştirildi.

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Havuzlu Çarşı içinde peyzaj çalışması başlattı. Çarşı içerisinde bulunan süs havuzunun etrafında çalışma yapan ekipler farklı renklerde lale soğanı ve mevsimlik çiçek dikimi yapıldı. Havuzlu çarşının Şehzadeler’in ne uğrak yerlerinden biri olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz hava koşullarının biraz daha düzelmesi ile ilçe genelinde çiçeklendirme çalışmaları başlatmış durumda. Bu çalışmalar kapsamında Şehzadeler’deki en uğrak yerlerinden biri olan Havuzlu Çarşı içerisinde ekiplerimiz peyzaj çalışması başlattı. Ekiplerimiz yapılan çalışma ile farklı renklerde lale soğanı ve mevsimlik çiçeklerin dikimini gerçekleştirdiler. Bu çalışma ile Havuzlu Çarşı baharın başlangıcından itibaren rengarenk olacak. Esnaflarımız da daha güzel bir ortamda ticaretlerini yapacaklar.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.