Kayapınar Yolu genişletiliyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2017 - 16:47, Güncelleme: 13.07.2017 - 16:47
 

Kayapınar Yolu genişletiliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesinin Manisa-İzmir karayoluna ulaşımını sağlayan yaklaşık 2 kilometrelik yolda genişletme çalışması başlattı. Vatandaşların talebi üzerinde gerçekleştirilen...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesinin Manisa-İzmir karayoluna ulaşımını sağlayan yaklaşık 2 kilometrelik yolda genişletme çalışması başlattı. Vatandaşların talebi üzerinde gerçekleştirilen çalışmanın tamamlanmasının ardından yolda asfalt kaplama işi de yapılacak.Manisa genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşları modern yollarla buluşturan Manisa Büyükşehir Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesinin Manisa-İzmir karayoluna ulaşımını sağlayan yaklaşık 2 kilometrelik yolda genişletme çalışması başlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay da çalışmaları yakından takip ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa-İzmir karayolu ile Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi arasındaki bağlantıyı sağlayan 2 kilometrelik yolda vatandaşlarımızın ve Mahalle Muhtarımızın talebi üzerine çalışma başlattık. Trafik güvenliğini tehlikeye atacak derecede keskin virajları barındıran ve dar olan yolda ekiplerimiz talebin ardından anında müdahalede bulundu. Orman Bölge Müdürlüğü’nden alınan izin dahilinde yürütülen çalışmayla taban genişliği 4 metre civarında olan yol, yer yer yaklaşık 8 metreye kadar genişleyecek. Sonrasında yolun zemininde gerekli düzeltme ve güçlendirme çalışmaları yapıldıktan sonra asfaltını yenileyerek yolumuzu daha iyi bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesinin Manisa-İzmir karayoluna ulaşımını sağlayan yaklaşık 2 kilometrelik yolda genişletme çalışması başlattı. Vatandaşların talebi üzerinde gerçekleştirilen...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesinin Manisa-İzmir karayoluna ulaşımını sağlayan yaklaşık 2 kilometrelik yolda genişletme çalışması başlattı. Vatandaşların talebi üzerinde gerçekleştirilen çalışmanın tamamlanmasının ardından yolda asfalt kaplama işi de yapılacak.

Manisa genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşları modern yollarla buluşturan Manisa Büyükşehir Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesinin Manisa-İzmir karayoluna ulaşımını sağlayan yaklaşık 2 kilometrelik yolda genişletme çalışması başlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay da çalışmaları yakından takip ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa-İzmir karayolu ile Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi arasındaki bağlantıyı sağlayan 2 kilometrelik yolda vatandaşlarımızın ve Mahalle Muhtarımızın talebi üzerine çalışma başlattık. Trafik güvenliğini tehlikeye atacak derecede keskin virajları barındıran ve dar olan yolda ekiplerimiz talebin ardından anında müdahalede bulundu. Orman Bölge Müdürlüğü’nden alınan izin dahilinde yürütülen çalışmayla taban genişliği 4 metre civarında olan yol, yer yer yaklaşık 8 metreye kadar genişleyecek. Sonrasında yolun zemininde gerekli düzeltme ve güçlendirme çalışmaları yapıldıktan sonra asfaltını yenileyerek yolumuzu daha iyi bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.