Lalelispor emin adımlarla ilerliyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2019 - 00:25, Güncelleme: 27.10.2019 - 00:25
 

Lalelispor emin adımlarla ilerliyor

Maçın Başından Sonuna Kadar, Rakibiyle Girdiği Mücadelede Daha Etkili, Daha Baskın Ve Daha Stratejik Oynayan Lalelisporlu Oyuncular Maçın Ardından Bir Araya Gelip “mehmetçiğimize Selam Olsun” Diyerek, Asker Selamı Verdi.
Manisa 1. Amatör Lig A Grubunda namağlup yoluna devam Lalelispor ligin 5. haftasında karşılaştığı Dış Mahalle Yıldırımspor’u 9-0 yenerek puanını 15’e çıkarıp averajla haftayı lider tamamladı. Amatör Spor Kulüpleri arasında 1. Amatör Ligde A Gurubunda olan ve ilk haftadan beri maçlarına namağlup devam eden Lalelispor, beşinci haftada Dış Mahalle Yıldırımspor’la karşı karşıya geldi. Bu yıl sezona “Hedefimiz şampiyonluk” diyerek başlayan Lalelispor, geçen hafta averajla kaybettiği liderliği bir hafta sonra D.M. Yıldırımspor’u 9-0 yenerek geri aldı. Puanını 15’e çıkaran Lalelispor averajla 1965 Nurlupınar Gençlergücü’nün önünde ilk sırada yer aldı. Maçın başından sonuna kadar, rakibiyle girdiği mücadelede daha etkili ve daha baskın oynayan Lalelisporlu oyuncular maçın ardından bir araya gelip “Mehmetçiğimize selam olsun” diyerek, asker selamı verdi. Takım kaptanı Gökay Özövgü, “Her zaman askerimizin yanındayız. Bugünkü galibiyetimizi onlara armağan ediyoruz." dedi. 1. Amatör Lig A Grubu 6. haftasında grubun iki namağlup takımı Lalelispor ve 1965 Nurlupınar Gençlergücü karşı karşıya gelecek.
Maçın Başından Sonuna Kadar, Rakibiyle Girdiği Mücadelede Daha Etkili, Daha Baskın Ve Daha Stratejik Oynayan Lalelisporlu Oyuncular Maçın Ardından Bir Araya Gelip “mehmetçiğimize Selam Olsun” Diyerek, Asker Selamı Verdi.

Manisa 1. Amatör Lig A Grubunda namağlup yoluna devam Lalelispor ligin 5. haftasında karşılaştığı Dış Mahalle Yıldırımspor’u 9-0 yenerek puanını 15’e çıkarıp averajla haftayı lider tamamladı.

Amatör Spor Kulüpleri arasında 1. Amatör Ligde A Gurubunda olan ve ilk haftadan beri maçlarına namağlup devam eden Lalelispor, beşinci haftada Dış Mahalle Yıldırımspor’la karşı karşıya geldi. Bu yıl sezona “Hedefimiz şampiyonluk” diyerek başlayan Lalelispor, geçen hafta averajla kaybettiği liderliği bir hafta sonra D.M. Yıldırımspor’u 9-0 yenerek geri aldı. Puanını 15’e çıkaran Lalelispor averajla 1965 Nurlupınar Gençlergücü’nün önünde ilk sırada yer aldı.

Maçın başından sonuna kadar, rakibiyle girdiği mücadelede daha etkili ve daha baskın oynayan Lalelisporlu oyuncular maçın ardından bir araya gelip “Mehmetçiğimize selam olsun” diyerek, asker selamı verdi.

Takım kaptanı Gökay Özövgü, “Her zaman askerimizin yanındayız. Bugünkü galibiyetimizi onlara armağan ediyoruz." dedi.

1. Amatör Lig A Grubu 6. haftasında grubun iki namağlup takımı Lalelispor ve 1965 Nurlupınar Gençlergücü karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.