MAGİDER Srebrenitsa’yı unutmadı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2017 - 13:28, Güncelleme: 11.07.2017 - 13:28
 

MAGİDER Srebrenitsa’yı unutmadı

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu yayımladığı mesajla Srebrenitsa katliamının yıldönümünü anarak katliamı unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.Srebrenitsa Katliamının 18. yıldönümünde açıklama...
Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu yayımladığı mesajla Srebrenitsa katliamının yıldönümünü anarak katliamı unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.Alo Sex Numaraları Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Srebrenitsa Katliamının 18. yıldönümünde açıklama yapan MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, “Dünyanın en vahşi soykırımı olan inanç soykırımını ’biri size tokat atarsa siz diğer yanağınızı dönün’ anlayışına inandığını iddia edenler yaptı. Misyonerlerini bu söylemlerle sahaya süren, fakat uygun ortamı bulunca minik çocukları, bebekleri, yaşlıları, sakatları gözünü kırpmadan öldüren barbar medeniyetin ifşa olduğu bir mekandır Srebrenitsa. Kameralar çalışırken, uydular dünyanın etrafını turlarken, yani modern dünyanın bütün nimeti el altındayken, soykırım görülemedi! Çığlıklarsa hala yamaçlarda yankılanıyor, şehitlerin kanları kulaklarını kapatanların vicdanlarına akıyor. Unutmadık-unutturmayacağız.” dedi.
Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu yayımladığı mesajla Srebrenitsa katliamının yıldönümünü anarak katliamı unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.Srebrenitsa Katliamının 18. yıldönümünde açıklama...

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu yayımladığı mesajla Srebrenitsa katliamının yıldönümünü anarak katliamı unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.Alo Sex Numaraları Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Srebrenitsa Katliamının 18. yıldönümünde açıklama yapan MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, “Dünyanın en vahşi soykırımı olan inanç soykırımını ’biri size tokat atarsa siz diğer yanağınızı dönün’ anlayışına inandığını iddia edenler yaptı. Misyonerlerini bu söylemlerle sahaya süren, fakat uygun ortamı bulunca minik çocukları, bebekleri, yaşlıları, sakatları gözünü kırpmadan öldüren barbar medeniyetin ifşa olduğu bir mekandır Srebrenitsa. Kameralar çalışırken, uydular dünyanın etrafını turlarken, yani modern dünyanın bütün nimeti el altındayken, soykırım görülemedi! Çığlıklarsa hala yamaçlarda yankılanıyor, şehitlerin kanları kulaklarını kapatanların vicdanlarına akıyor. Unutmadık-unutturmayacağız.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.