MAK-GÖÇ’ten büyükşehire teşekkür

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2016 - 17:12, Güncelleme: 18.11.2016 - 17:12
 

MAK-GÖÇ’ten büyükşehire teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Mak-göç Başkanı Eyüp Deniz Ve Yönetim Kurulu Üyelerini Makamında Ağırladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MAK-GÖÇ Başkanı Eyüp Deniz ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma (MAK-GÖÇ) Derneği, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Eyüp Deniz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi’nin oda ve derneklere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, kentte oluşan kültürel etkileşimin artarak devam etmesi için yapılacak her çalışmanın içerisinde olacağını belirtti. Ziyaretin sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MAK-GÖÇ Başkanı Eyüp Deniz’e, üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu saat hediye etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Mak-göç Başkanı Eyüp Deniz Ve Yönetim Kurulu Üyelerini Makamında Ağırladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MAK-GÖÇ Başkanı Eyüp Deniz ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.
Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma (MAK-GÖÇ) Derneği, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Eyüp Deniz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi’nin oda ve derneklere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, kentte oluşan kültürel etkileşimin artarak devam etmesi için yapılacak her çalışmanın içerisinde olacağını belirtti. Ziyaretin sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MAK-GÖÇ Başkanı Eyüp Deniz’e, üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu saat hediye etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.