Manisa BBSK Afyon’da toplanıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2017 - 12:38, Güncelleme: 06.07.2017 - 12:38
 

Manisa BBSK Afyon’da toplanıyor

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2017-2018 sezonunu Afyon’da açıyor.Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde 10 Temmuz Pazartesi günü...
Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2017-2018 sezonunu Afyon’da açıyor.Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde 10 Temmuz Pazartesi günü Afyon’da toplanacak olan yeşil-beyazlılar burada iki etaplı bir kamp dönemi geçirecek.Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. İlk etabı 25 Temmuz Salı günü tamamlayacak olan temsilcimiz, üç günlük iznin ardından 28 Temmuz Cuma günü yine Afyon’da ikinci etap çalışmalara başlayacak ve 11 Ağustos Cuma gününe kadar hazırlıklarına burada devam edecek. Temsilcimiz 14 Ağustos Pazartesi günü ise Manisa’da toplanarak sezon hazırlıklarına Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde devam edecek.Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar, Afyon’da güzel bir kamp dönemi geçirmeyi planladıklarını söyledi. Kamp dönemi boyunca oynayacakları hazırlık maçlarıyla lig başlayana kadar hazır hale geleceklerine inandığını ifade eden Kadayıfçılar, yeni transferlerinde uyum süreci açısından kampın önemli olduğuna vurgu yaptı.
Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2017-2018 sezonunu Afyon’da açıyor.Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde 10 Temmuz Pazartesi günü...

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2017-2018 sezonunu Afyon’da açıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde 10 Temmuz Pazartesi günü Afyon’da toplanacak olan yeşil-beyazlılar burada iki etaplı bir kamp dönemi geçirecek.Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. İlk etabı 25 Temmuz Salı günü tamamlayacak olan temsilcimiz, üç günlük iznin ardından 28 Temmuz Cuma günü yine Afyon’da ikinci etap çalışmalara başlayacak ve 11 Ağustos Cuma gününe kadar hazırlıklarına burada devam edecek. Temsilcimiz 14 Ağustos Pazartesi günü ise Manisa’da toplanarak sezon hazırlıklarına Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde devam edecek.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar, Afyon’da güzel bir kamp dönemi geçirmeyi planladıklarını söyledi. Kamp dönemi boyunca oynayacakları hazırlık maçlarıyla lig başlayana kadar hazır hale geleceklerine inandığını ifade eden Kadayıfçılar, yeni transferlerinde uyum süreci açısından kampın önemli olduğuna vurgu yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.