Manisa BBSK sezonu Afyon’da açtı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2017 - 13:09, Güncelleme: 11.07.2017 - 13:09
 

Manisa BBSK sezonu Afyon’da açtı

Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar’da başladı.Manisa Büyükşehir Belediyespor 2017-2018 sezonun ilk antrenmanını sabah 08.00’de kamp yaptığı Afyonkarahisar’da gerçekleştirdi....
Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar’da başladı.Manisa Büyükşehir Belediyespor 2017-2018 sezonun ilk antrenmanını sabah 08.00’de kamp yaptığı Afyonkarahisar’da gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde Teknik Direktör Levent Devrim oyuncularla saha içerisinde kısa bir toplantı gerçekleştirdi.Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Düz koşuyla başlayan ve yaklaşık bir saat süren sezonun ilk antrenmanı açma germe hareketlerinin ardından sona gerdi. Yeşil-beyazlı ekip Afyon’da iki etaplı bir kamp dönemi geçirecek. İlk etabı 25 Temmuz Salı günü tamamlayacak olan temsilcimiz, iki günlük iznin ardından 28 Temmuz Cuma günü yine Afyon’da ikinci etap çalışmalara başlayacak ve 11 Ağustos Cuma gününe kadar hazırlıklarına burada devam edecek. Temsilcimiz, 14 Ağustos Pazartesi günü ise Manisa’da toplanarak sezon hazırlıklarına Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde devam edecek.
Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar’da başladı.Manisa Büyükşehir Belediyespor 2017-2018 sezonun ilk antrenmanını sabah 08.00’de kamp yaptığı Afyonkarahisar’da gerçekleştirdi....

Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar’da başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor 2017-2018 sezonun ilk antrenmanını sabah 08.00’de kamp yaptığı Afyonkarahisar’da gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde Teknik Direktör Levent Devrim oyuncularla saha içerisinde kısa bir toplantı gerçekleştirdi.Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Düz koşuyla başlayan ve yaklaşık bir saat süren sezonun ilk antrenmanı açma germe hareketlerinin ardından sona gerdi. Yeşil-beyazlı ekip Afyon’da iki etaplı bir kamp dönemi geçirecek. İlk etabı 25 Temmuz Salı günü tamamlayacak olan temsilcimiz, iki günlük iznin ardından 28 Temmuz Cuma günü yine Afyon’da ikinci etap çalışmalara başlayacak ve 11 Ağustos Cuma gününe kadar hazırlıklarına burada devam edecek. Temsilcimiz, 14 Ağustos Pazartesi günü ise Manisa’da toplanarak sezon hazırlıklarına Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.