Manisa Büyükşehir’de tek hedef kazanmak

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2018 - 18:26, Güncelleme: 26.01.2018 - 18:26
 

Manisa Büyükşehir’de tek hedef kazanmak

TFF 3. Lig’de ikinci yarıya kendi sahasında konuk ettiği Yomraspor beraberliğiyle başlayan Manisa Büyükşehir Belediyşespor’da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Antalya Kemerspor maçına çevrildi. Grubunda 6 puan farkla zirvede...
TFF 3. Lig’de ikinci yarıya kendi sahasında konuk ettiği Yomraspor beraberliğiyle başlayan Manisa Büyükşehir Belediyşespor’da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Antalya Kemerspor maçına çevrildi. Grubunda 6 puan farkla zirvede olan yeşil beyazlıların tek hedefi zorlu 90 dakikayı kazanıp şampiyonluk yarışında bir engeli daha aşmak.TFF 3. Lig 1. Grupta 38 puanla zirvede yer alan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü saat 13.30’da Antalya Dr Fehmi Öncel Stadı’nda Antalya Kemerspor’a konuk olacak. Halil Onultmak Spor Tesislerinde Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde Cumartesi sabahı yapacağı ter idmanıyla hazırlıklarına son noktayı koyacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, öğle saatlerinde havayoluyla Antalya’ya giderek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Geçtiğimiz hafta Mümin Özkasap Spor Tesislerinde konuk ettiği Yomraspor ile golsüz berbere kalan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da toplam 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Yeşil beyazlı ekipte Erhan, İsmail Köse, Kürşat, Ufukhan ve Umut sarı kart sınırında yer alırken, Yomraspor maçında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Emircan, kadroda yerini alamayacak. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da sarı kart cezalısı Emir ve kaleci Umutcan Yüksel dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Zorlu maç öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyespor 38 puanla zirvede yer alırken ev sahibi Antalya Kemerspor ise 28 puanla 6. sırada bulunuyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor oynadığı 18 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi alırken, Antalya Kemerspor ise oynadığı 18 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor bu maçlarda ağlara 28 gol bırakıp kalesinde 11 gol görürken, Antalya Kemerspor ise oynadığı maçlarda ağlara 31 gol bırakıp kalesinde ise 24 gol gördü. Antalya Kemerspor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor arasında Pazar günü oynanacak olan maçı ise Serdar Akkoçoğlu yönetecek. Akkoçoğlu’nun yardımcılıklarını ise Sedat Bayrak ve Berkay Daban yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Atakan Kozik.
TFF 3. Lig’de ikinci yarıya kendi sahasında konuk ettiği Yomraspor beraberliğiyle başlayan Manisa Büyükşehir Belediyşespor’da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Antalya Kemerspor maçına çevrildi. Grubunda 6 puan farkla zirvede...

TFF 3. Lig’de ikinci yarıya kendi sahasında konuk ettiği Yomraspor beraberliğiyle başlayan Manisa Büyükşehir Belediyşespor’da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Antalya Kemerspor maçına çevrildi. Grubunda 6 puan farkla zirvede olan yeşil beyazlıların tek hedefi zorlu 90 dakikayı kazanıp şampiyonluk yarışında bir engeli daha aşmak.

TFF 3. Lig 1. Grupta 38 puanla zirvede yer alan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü saat 13.30’da Antalya Dr Fehmi Öncel Stadı’nda Antalya Kemerspor’a konuk olacak. Halil Onultmak Spor Tesislerinde Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde Cumartesi sabahı yapacağı ter idmanıyla hazırlıklarına son noktayı koyacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, öğle saatlerinde havayoluyla Antalya’ya giderek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Geçtiğimiz hafta Mümin Özkasap Spor Tesislerinde konuk ettiği Yomraspor ile golsüz berbere kalan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da toplam 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Yeşil beyazlı ekipte Erhan, İsmail Köse, Kürşat, Ufukhan ve Umut sarı kart sınırında yer alırken, Yomraspor maçında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Emircan, kadroda yerini alamayacak. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da sarı kart cezalısı Emir ve kaleci Umutcan Yüksel dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Zorlu maç öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyespor 38 puanla zirvede yer alırken ev sahibi Antalya Kemerspor ise 28 puanla 6. sırada bulunuyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor oynadığı 18 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi alırken, Antalya Kemerspor ise oynadığı 18 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor bu maçlarda ağlara 28 gol bırakıp kalesinde 11 gol görürken, Antalya Kemerspor ise oynadığı maçlarda ağlara 31 gol bırakıp kalesinde ise 24 gol gördü. Antalya Kemerspor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor arasında Pazar günü oynanacak olan maçı ise Serdar Akkoçoğlu yönetecek. Akkoçoğlu’nun yardımcılıklarını ise Sedat Bayrak ve Berkay Daban yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Atakan Kozik.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.