Manisa'daki 5 İlçede Aynı Anda Asfalt Atağı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2020 - 15:17, Güncelleme: 15.07.2020 - 15:17
 

Manisa'daki 5 İlçede Aynı Anda Asfalt Atağı

Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte yol yapım çalışmalarına hız veren Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, güvenli ve konforlu ulaşım için aynı anda 5 ilçede çalışma yürütüyor. 50 MİLYONLUK BİTÜM KREDİSİ HAZIR Asfalt sezonuna güçlü bir hazırlık yaptıklarını, ancak pandemi ve TÜPRAŞ’tan yaşanan tedarik sorunu nedeniyle zaman kaybı yaşadıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “1 milyon 100 bin ton malzeme ihalesini yaptık. Filomuza 40 araç takviyesinde bulunduk. 50 milyonluk bitüm kredisi hazır. Ancak pandemi ve TÜPRAŞ’taki tedarikten dolayı zaman kaybettik. Bunu telafi etmek için de Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlıya bayram, hafta sonu tanımadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Asfalt ekiplerinin aynı anda 5 ilçede çalışma yürüttüğüne dikkat çeken Öztozlu, “Demirci, Selendi, Akhisar, Yunusemre ve Soma ilçemizde ekiplerimiz sahada.” diye konuştu.

Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte yol yapım çalışmalarına hız veren Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, güvenli ve konforlu ulaşım için aynı anda 5 ilçede çalışma yürütüyor.

50 MİLYONLUK BİTÜM KREDİSİ HAZIR

Asfalt sezonuna güçlü bir hazırlık yaptıklarını, ancak pandemi ve TÜPRAŞ’tan yaşanan tedarik sorunu nedeniyle zaman kaybı yaşadıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “1 milyon 100 bin ton malzeme ihalesini yaptık. Filomuza 40 araç takviyesinde bulunduk. 50 milyonluk bitüm kredisi hazır. Ancak pandemi ve TÜPRAŞ’taki tedarikten dolayı zaman kaybettik. Bunu telafi etmek için de Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlıya bayram, hafta sonu tanımadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Asfalt ekiplerinin aynı anda 5 ilçede çalışma yürüttüğüne dikkat çeken Öztozlu, “Demirci, Selendi, Akhisar, Yunusemre ve Soma ilçemizde ekiplerimiz sahada.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.