Manisa’da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2017 - 16:17, Güncelleme: 11.07.2017 - 16:17
 

Manisa’da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu

Manisa’da 15 Temmuz şehitleri için tarihi Hatuniye Camisinde protokolün katılımıyla mevlit okutuldu.Manisa’da 15 Temmuz Temmuz Şehitlerini, Anma Demokrasi ve Milli Günü dolayısıyla mevlit okutuldu. Tarihi Hatuniye Camisinde okutulan mevlit...
Manisa’da 15 Temmuz şehitleri için tarihi Hatuniye Camisinde protokolün katılımıyla mevlit okutuldu.Manisa’da 15 Temmuz Temmuz Şehitlerini, Anma Demokrasi ve Milli Günü dolayısıyla mevlit okutuldu. Tarihi Hatuniye Camisinde okutulan mevlit sonrasında dualar edildi. Öte yandan mevlit sonrasında Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından katılan vatandaşlara pilav ve ayran ikram edildi. Mevlite katılan protokol 15 Temmuz Demokrasi Meydanına geçerek burada bulunan anı defterini imzaladı. Protokolün anı defterini imzalamasının ardından vatandaşlar da 15 Temmuz’a kadar meydanda bulunacak defteri düşüncelerini yazarak imzalamaya başladı. Programa Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.
Manisa’da 15 Temmuz şehitleri için tarihi Hatuniye Camisinde protokolün katılımıyla mevlit okutuldu.Manisa’da 15 Temmuz Temmuz Şehitlerini, Anma Demokrasi ve Milli Günü dolayısıyla mevlit okutuldu. Tarihi Hatuniye Camisinde okutulan mevlit...

Manisa’da 15 Temmuz şehitleri için tarihi Hatuniye Camisinde protokolün katılımıyla mevlit okutuldu.

Manisa’da 15 Temmuz Temmuz Şehitlerini, Anma Demokrasi ve Milli Günü dolayısıyla mevlit okutuldu. Tarihi Hatuniye Camisinde okutulan mevlit sonrasında dualar edildi. Öte yandan mevlit sonrasında Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından katılan vatandaşlara pilav ve ayran ikram edildi. Mevlite katılan protokol 15 Temmuz Demokrasi Meydanına geçerek burada bulunan anı defterini imzaladı. Protokolün anı defterini imzalamasının ardından vatandaşlar da 15 Temmuz’a kadar meydanda bulunacak defteri düşüncelerini yazarak imzalamaya başladı. Programa Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.