Manisa’da Sevgililer Günü ve Yöresel Ürün Günleri 7 Şubat’ta başlıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2020 - 13:46, Güncelleme: 06.02.2020 - 13:46
 

Manisa’da Sevgililer Günü ve Yöresel Ürün Günleri 7 Şubat’ta başlıyor

Manisa Bu Yıl İlk Defa 7-16 Şubat Tarihleri Arasında Fuar Merkezi'nde, Sevgililer Günü Ve Yöresel Ürün Günlerine Ev Sahipliği Yapacak.
Manisa bu yıl ilk defa 7-16 Şubat tarihleri arasında Fuar Merkezi’nde, Sevgililer Günü ve Yöresel Ürün Günlerine ev sahipliği yapacak. Manisa’da alışveriş, lezzet ve eğlence dolu günler başlıyor. Manisa’nın bu yıl ilk defa ev sahipliği yapacağı Sevgililer Günü ve Yöresel Ürün Günleri 7 Şubat Cuma günü Manisa Fuar Merkezinde açılıyor. Sevgililer gününe özel birbirinden farklı hediyelik eşyaların da yer alacağı etkinlikte yöresel lezzetler de Manisalılarla buluşacak. Sevgililer Günü ve Yöresel Ürün Günleri, 16 Şubat Pazar gününe kadar 11.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.
Manisa Bu Yıl İlk Defa 7-16 Şubat Tarihleri Arasında Fuar Merkezi'nde, Sevgililer Günü Ve Yöresel Ürün Günlerine Ev Sahipliği Yapacak.

Manisa bu yıl ilk defa 7-16 Şubat tarihleri arasında Fuar Merkezi’nde, Sevgililer Günü ve Yöresel Ürün Günlerine ev sahipliği yapacak.

Manisa’da alışveriş, lezzet ve eğlence dolu günler başlıyor. Manisa’nın bu yıl ilk defa ev sahipliği yapacağı Sevgililer Günü ve Yöresel Ürün Günleri 7 Şubat Cuma günü Manisa Fuar Merkezinde açılıyor. Sevgililer gününe özel birbirinden farklı hediyelik eşyaların da yer alacağı etkinlikte yöresel lezzetler de Manisalılarla buluşacak.

Sevgililer Günü ve Yöresel Ürün Günleri, 16 Şubat Pazar gününe kadar 11.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.